Hagyam az egészet vagy csináljak valamit vele? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval tudom hogy elálloak a fuleim es viszonylag nagy az orrom.Mindenki azt mondja hogy sokkal jobban fogod erezni magad ha elmesz fulmutetre.Nem csufoltak erte sose viszont most vagyok 7.-es es gimnaziumba nem tudom hogy csufolni fognak-e.Valamikor ha tukorbe nezek egesz normalisan nezek ki de viszont valamikor annyira rondanak erzem magam,hiaba mondja anyukam, anyukam baratjai es a noverem hogy szep vagyok.Valaki nem tud ajanlani valamit ami segithet?Mit csinaljak?#nagy orr #Elallo ful
2016. ápr. 18. 19:44
1/1 anonim válasza:
Szia! Te hogy érzed? Elfogadod magad? Kinek akarsz megfelelni? Átszabatnád a füled, csak azért mert a médiában nem ez a szépségideál? Én sem szeretem az orromat, mert van benne egy pici görbület. De elfogadom!:) Ez én vagyok! Nem változtatnék rajta. De ha téged mégis nagyon zavar, akkor növeszd meg a hajad, és takard el a füled. De szerintem még korai, és felesleges ezen gondolkoznod. Szép napot! 20/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!