Leepiláltam a karomat és most csúnya, piros foltok vannak rajta. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Most szedtem le először és vannak területek, ahol szép lett, de máshol meg piros. Tegnap utána bekentem egy aloe verás krémmel, most is azzal próbálkozom... Vagy majd elmúlik magától?2016. ápr. 23. 09:06
1/1 anonim válasza:
A piros pöttyök 1-2 nap alatt elmúlnak. Nekem pár óra alatt is, de nem gáz, szerintem holnapra már nem fog látszani. Az elején inkább jellemző a pirosság, főleg először, de fokozatosan a fájdalom mellett ez is csökkenni fog. Viszont! Én azt olvastam, közvetlenül utána 1 napig semmivel nem szabad bekenni. Nekem ez bevált és azóta nem gyullad be, lesz szőrbenövéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!