Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 1,5-2 hónapja van orrpiercinge...

1,5-2 hónapja van orrpiercingem és most nőtt rá vmi piros bub. nagyon csúnya. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
1,5 éve is volt piercing az orromban és akkor is ugyan ilyen bub nőtt rá :S akkor kivettem, most megint megcsináltattam és megint ránőtt :S kenegessem valamivel? vagy vegyem ki megint? (nem szeretném kivenni, de így nem maradhat:/)segítsetek :(
2009. ápr. 29. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:

vedd ki a piercinget, most meg az orrod, a piercinget pedig vízben a gázon forrald fel vízben. ezzel lefertőtleníted, orrodat meg kend be addig egy kis kamillateás vízzel

:)

2009. ápr. 29. 15:24
 2/8 anonim válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni,de ugyan így jártam és sajna az lett a vége, hogy ki kellett vennem. Viszont egy barátnőm annyira ragaszkodott hozzá, hogy elment és vett arany piercing-et és neki bevált, mert lehet, hogy érzékeny a bőröd Ja és én utólag kaptam azt az infót, hogy vissza kell menni a szalonba ahol berakattad, merthát ők több százat is láttak már és valószinűleg tudnifogják mi a baj vele és mi a megoldás. KITARTÁS!!!
2009. ápr. 29. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Az bizony nem jo, nekem is ilyen volt, vegul odaig fajult,h az ugyeleten operaltak ki a piercinget. Lottek,vagy szurtak, mert a lott piercingektol lesz ilyen.
2009. ápr. 29. 17:17
 4/8 A kérdező kommentje:
jahm igen, lőtték
2009. ápr. 29. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ezzel fél évig küszködtem. Nekem is ilyen pirosas kis izé nőtt rá. Én kivettem a piercinget lefertőtlenítettem és az orromon kinyomtam azt a kis izét, majd az orromat is lefertőtlenítettem. Még párszor visszanőtt, de mára teljesen megszabadultam tőle.
2009. ápr. 30. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Azert ilyen, mert filbevalot lonek be, nem pedig az orrba valo piercienget, nem tud szepen rafekudni az orrodra es tul nehez. Vedd ki, varj mig begyogyul es SZURASD a kovetkezot es profival!
2009. ápr. 30. 10:01
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem ne vedd ki, fújd be oxycort (nemtudom, jól irtam e) spray-vel, abban van antibiotikum és eltünteti a vadhúst:) nem tudom hogy ez mind igaz-e, de nekem működött ugyanilyen esetben:)
2009. ápr. 30. 20:06
 8/8 A kérdező kommentje:
hát megpróbálom azt a sprayt, ha nem válik be akkor kiveszem és majd szuratom mostmár télleg :) köszönöm h válaszoltatok :)
2009. ápr. 30. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!