Elkapartam pár patit az arcomon és most nagyon csúnya piros foltok vannak rajtam. Mit csináljak velük?
Figyelt kérdés
Tudna valaki valami gyors "gyógymódot"ami eltünti,leszárítja őket?2009. aug. 17. 11:25
1/2 anonim válasza:
A sebekre és a gyulladásokra a körömvirágkenőcs jó, aztán ha már nem gyógyul tovább akkor valami hámlasztókenőcsött szerezz...
2/2 anonim válasza:
A patijaidat nem kellene elvakarásznod, mert elfertőződnek, és megmarad a hegük (tapasztalat, 2-3 évig megmaradt 3 db helye). Nagyon miteszeres voltam, sokat küzdöttem velük a túlsúlyom miatt is, de nekem bevált egy bizonyos Aknesol nevű cucc, ami sárga dobozban van, elől meg valami farmer minta van rajta. Pár nap után látni fogod a hatását. Szárít, nagyon. Ezért vigyázni is kell rá. Remélem neked is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!