Hogyan lehet hozzászokni ahhoz, hogy kiengedve hordjam a hajamat?
Egész eddigi életem során összesen pár napot volt kiengedve a hajam, akkor is főleg alkalmakkor. Ezen szeretnék változtatni. Állítólag jobban is áll(na) a kiengedett haj, de egyszerűen nem bírom elviselni. Minden tevékenységben zavar, útban van, nem látok tőle, arcomba megy, stb. Legnagyobb gondom az volt vele eddig, hogy folyton ráfeküdtem, könyököltem, ilyesmik az ágyban. Most viszont vágattam belőle elég sokat. A legfőbb gond pedig az, hogy nem bírom elviselni, ahogyan melegít. Borzasztóan izzadós fajta vagyok, ez pedig így rátesz egy nagy lapátra a dologra. Nem jobb télen sem, mikor nem 30 fok van.
Le/még lentebb vágatni semmiképpen sem szeretném. Annak viszont nem látom értelmét, hogy hosszú hajam van, és mindig ugyanúgy simán copfban van összefogva.
Van vagy volt valakinek hasonló problémája? Mit tett ellene, hogyan szokta meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!