Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Ha már hosszú hajú...

Csajok! Ha már hosszú hajú pasi, akkor kiengedve vagy összefogva hordja? Kinek mi tetszik?

Figyelt kérdés
Olyanok véleményére nem is vagyok kíváncsi, akik maga a hosszú hajú fiúkkal nincsenek kibékülve :D
2010. márc. 22. 20:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok velük kibékülve (:

De akkor inkább összefogva (:

2010. márc. 22. 20:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Én minden reggel magam fonom be a férjem haját. De igazából mindegy is, mert kiengedett hajjal is jól néz ki, copffal is, meg fonattal is. Nem tudok, és nem is akarok dönteni az ügyben.
2010. márc. 22. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:

Én sem rajongok a hosszú hajú fiúkért :( , de ha már választani kell és szépen ápolt haja van, akkor mindegy.

Én azért nem rajongok, mert a legtöbben csak összecsapják hátul (zsíros és igénytelen).

2010. márc. 22. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha szépen meg van mosva akkor mindegy, de ha igénytelen és zsíros akkor szintén, mert akkor mindenhogy szörnyű:D

De ha már kiengedve hordja akkor legyen valami fazonra is vágva, ne csak úgy:D Én amúgy szeretem ha egy pasinak sok haja van, a rövidhajúak nem igazán jönnek be :)

2010. márc. 22. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Inkább ne legyen hosszú haja...
2010. márc. 22. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
kiengedve
2010. márc. 22. 21:48
 7/12 anonim ***** válasza:
összefogva. :D
2010. márc. 23. 10:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem olyan köztes a túl hosszú már nem tetszik de ha már erről van szó akkor szerintem ne csak lógjon magának hanem ha már van kezdeni is kell vele valamit összefogni befonni stb...De amúgy stílustól is függ mert ha rocker valaki akkor annak meg úgy jó ha ki van engedve.
2010. márc. 23. 11:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát attól függ...ha vékony szálú a haja, akkor inkább vágja le a fenébe...mert igénytelennek hat.

Ha dús, netán göndör, akkor összefogva.

Barátomnak seggig érő raszta haja van, ő összefogva hordja, és sztem így szép:)

2010. márc. 23. 15:17
 10/12 anonim ***** válasza:
én az összefogvára szavazok... de leginkább egy jól megcsinált rasztára... uuu az nagyon jól tud kinéni:)
2010. márc. 25. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!