Merlyik a jobb cipősüzlet? A CCC vagy a Deichmann?
Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 17:29
1/5 anonim válasza:
CCC egy fokkal, de nem sokkal. Egyik sem árul valami nagy minőséget...
2/5 anonim válasza:
Én a CCC -ben 12.000 Ft -ért vettem cipőt és kb 3 hónap alatt tönkrement.A deichmannban viszont már sokszor vettem cipőt és táskát is és sokkal jobb minőség.Egy tástkát 6500 ft ért vettem ott és még egy év után sincs rossz állapotban.Szóval én inkább a Deichmannt ajánlom
3/5 anonim válasza:
A CCC egy nagy rakás k@ki. Dolgoztam náluk diákként, ami ott megy, az döbbenet. A cipők javítása annyiból áll, hogy pillanatragasztóval megragasztják a raktárban...
A Deichmannos termékekért sem vagyok oda, szinte minden cipőjük feltöri a lábamat, ezért nem gyakran vásárolok náluk.
4/5 anonim válasza:
Egyik se jó sajnos, bár a CCC-sek valamivel jobban néznek ki.
5/5 anonim válasza:
Nekem egyikkel sincs gondom. Minden cipőm amiket vettem a 2 üzletben, jól bírják és kényelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!