Deichmann vs. Kínai cipők. Melyik a jobb?
Mindkettőt ki kell fogni. Sajnos általánosságban elmondható, hogy a Deichmanos cipők hamarabb esnek szét. Ha nem, akkor tényleg tovább bírja.
Egyetlen előnye, hogy van rá 6 hónap garancia.
Árban (nálunk) kb. egy szinten vannak.
Volt már kínais cipőm, ami tovább bírta.
Egyertelmuen deichmann.
Nem tudom, lehet, hogy velem van a gond, de nekem deichmannos cipom meg nem ment szet soha. Egyebkent nem csak olcso, egyszeru cipok vannak ott sem. Evek ota szinte kizarolag deichmannban vasarolok cipot.
A ferjemnek es a gyerekeknek is gyakran ott veszunk, eddig osszesen a ferjem egyik borcipoje azott be kb 4 honap utan. Mondjuk a kulonbseg ketton kozott az, hogy nekem tobb cipom van, egyiket sem taposom szet, valtogatva hordom, a ferjem akkor oktobertol hordta azt a cipot majd minden nap.
Es tudod miert is jobb a deichmann?
Azert, mert februar vegen visszavittuk a beazott cipot es mindenfele problemazas nelkul siman kicsereltek. Utalvanyt is kerhettunk volna helyette, de tudtak cserelni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!