A Deichmann-ban vagy a CCC-ben találtok jobb gyerekcipőket?
A CCC-ben eddig 2 bőr cipőt vettünk a gyereknek, egyik sem az olcsóbb kategória volt, mindegyik szandi, kb. 7 ezerért. Teljesen jók, bírják a strapát.
Deichmannban talán Elefanten cipők vannak, ami márkásabb, abból is volt 1-2 darab, azok is ugyanilyen jók. Talán az Elefantennek puhább a talpa.
Épp pár napja vettem a lányomnak egy 22-es tépőzáras átmeneti cipőt 4800 Ft-ért a CCC-ben. Nagyon jól fogja a bokáját, hajlékony a talpa is. NelliBlu márka, máskor is vettem már ezt a márkát, és én eddig mindig meg voltam vele elégedve. Ár-érték arányban szerintem nagyon jó!
Valahogy a Deichmannban sosem találunk olyat, ami jó lenne, pedig be szoktunk oda is nézni, de végül mindig a CCC-ben kötünk ki.
CCC-t én jobban szeretem, magamnak is ott vásárolok. Bár a minőség tavaly óta mintha romlott volna. Tavaly vettem a lányomnak egy 23-as méretű fehér alapon pink pöttyös szandált, Nelli Blu márkájút, és egész nyáron nyúzta mindenhol, mégis kifogástalan állapotban maradt. Aztán kinőtte, idén nyáron teljesen ugyanazt a szandált vettem meg csak kettővel nagyobb méretben, egy hét után már erősen lekopott róla több helyen is a bőr :-(( pedig tavaly az egekig magasztaltam az üzletet.
A Deichmannban szerintem csak az Elefanten ami jó, de az drágább mint a CCC cipők .
deichmanosnak nagyon hamar lejött az orra, így most dd steppet vettem, nemcsak a motorozás árt a cipőnek, nem akarok minden héten újat venni.
Ilyesmi a miénk. Az orra a lényeg, amiénknek pont ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!