Csatos, vagy tépőzáras szandál a jobb?
Figyelt kérdés
Első szandálját venn a fiamnak, s nem tudom milyet válasszak.2014. márc. 30. 22:27
1/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ez csak kényelmi szempont. Én a tépőzárasra szavazok, egyszerűbb és gyorsabb.
2/8 anonim válasza:
Tépőzárasat sokkal egyszerűbb használni.
3/8 anonim válasza:
A tepozarast gyorsabb le es felvenni praktikusabb a hasznalata. A csatos meg kényelmetlen is lehet ha monxjuk a gyerek maga ala rAkja a labat raul
4/8 anonim válasza:
tépős jobb, de azt majd ő is ki fogja tépőzárazni :)
Nekünk van egy olyan aminek az első két csatt csattos, a felső tépős, így jól fogja a lábat, de elég a felsőt kitépőzárazni hogy ráadjam.
5/8 anonim válasza:
én csatosat vettem, de gyorsan megbántam, mert a tépőzárast gyorsabb ráadni a lábára.
ha meg zoknival adtam a lábára, akkor mindig át kellett csatolnom, ha meg mezítláb, akkor meg szorosabbra kellett venni, ami egy 3 csatosnál nem neveztehő jó mókának!
6/8 anonim válasza:
En eddig csak tepozarasat vettem.
8/8 anonim válasza:
tépözárosat vetem mindig a lányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!