Miért van az, hogy a tetoválás elfogadottab mint a fültágító?
Mind a kettő tud ronda lenni, ha túlzásba viszik.
Én pl oda vagyok a fültágítós pasikért (nem vagyok már tini és komolytalan sem) de max akkora legyen hogy egy cigi átférjen rajta. Annál nagyobb nekem már sok.
Ízlések és pofonok.
A fültágítót sokkal többen tartják taszítónak, mint a tetoválást.
Ráadásul míg egy tetoválást inkább férfiasnak találnak, addig a fültágítót már "langyosnak".
Ami az én magánvéleményem: bár egyiket sem kedvelem, de egy megfelelő tetoválás a megfelelő emberen lehet ízléses, stílusos. De az, hogy valakinek ki van nyújtva a füle, és ott tátong egy lyuk rajta, az semmiképp nem az.
Igen, mert tetoválásból lehet picit, aranyosat, cukit csináltatni, de ha van egy nagy lyuk a füledben, attól visszahőkölnek. Mondjuk, én nem érzem át ezt, mert nekem a tetoválás akkor tetszik igazán, ha sok és nagy felületen van, a fültágító pedig mindenhogy bejön.
Egyébként nem kretén ;) csak valaki undorodik a nagy tágítóktól (valaki a kicsiktől is). Én is megkaptam párszor hogy csak rondább leszek. De magamnak csak így tetszem.
Ja és a tágító nem bűzlik olyan durván. Főleg, ha gyakran tisztítod. Lehet egyfajta szaga, csak le kell pucolni. De alapon sem húz csíkot maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!