Zoltán3420 kérdése:
14 éves 9. -es fiú vagyok. Ha nem is mostanság, de egy kicsit később szertnék tetoválást, vagy fültágítót. Úgy vagyok vele hogy a fültágító beforr de a tetoválás az szinte örök. Mit tanácsoltok mi legyen? Vélemény? A fültágító max 5mm.
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 22:16
1/5 anonim válasza:
Fültágító egy baromság, azt semmiképp nem ajánlom, megunod, azt majd plasztikázhatják a füled. A tetkó az nem rossz, én is tervezek, de jól gondold meg, te is írtad, egy életre szól, vagy csináltass olyat, ami majd idővel eltűnik.
2/5 anonim válasza:
Tetkóval az a baj hogy ami most neked tetszik azt már pár év múlva nagyon cikinek fogod tartani... szóval fiatalon ezt nem érdemes.
A fültágító esetleg szóbajöhet, ha nem bánod hogy kinyúlik a füled és úgy is marad akkor is amikor majd kiveszed... mert mindenki kiveszi egy idő után és nem lesz valami szép látvány.
3/5 supra01 válasza:
Ha csak 5 mm-es tágeszt akarsz, akkor jobban jársz, az ál tágesszel!
4/5 anonim válasza:
16 éves kor alatt rendes helyeken meg sem csinálják a tetoválásod, ahol meg igen, oda ne menj, mert olyan is..én legalább 18 éves korig várnék, mert az embernek változik az ízlése. Pl. ma tutira utálnám azt a mintát, amit 15-16 évesen magamra varrattam volna.
5/5 anonim válasza:
Egy fültágítós irja ezt: Ha akarsz csinálj nyugodtan mert meg 10mm-es is szépen ossze tud menni pár nap alatt, teljesen nem tudom hogy ha össze megy olyan lesz e mint előtte de tudom hogy ha pár számmal is ha össze megy akkor nem látszik hogy korábban sokkal nagyobb volt. Van akinek egy ejszaka alatt is össze megy pár mm-ert ha kiveszi. Ha akarsz tágítót próbáld ki kicsivel és az biztos hogy magától össze forr ha még se tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!