Lányok, ti hogy szeretitek a srácokat?
Elsősorban most a kinézetre gondolok.
Átlag testalkat, kigyúrt erős, vagy a kettő között? Melyik bőrszínt szeretitek?
"Fekete",barna, fehér?
Milyen legyen a szeme, mosolya?
Mi számít nektek?
Mi az ideál?
A válaszokhoz kort is írjatok légyszi!
Külseje legyen átlagos, se nem kövér, se nem sovány, se túl izmos, se oriza-triznyák. Haj és szem színe mellékes, ahogyan az is, hogy szemüveges vagy sem. Bőrszín, hááát, ne legyen túl hófehér a bőre (mert akkor érzékeny a napra, én pedig imádok kirándulni, strandolni, mászkálni ezer felé), de ne is legyen túl sötét. A mosolya? legyen értelme a mosolyának, ne vigyorogjon állandóan mint egy halloween-tök.
Amik számomra a legfontosabbak (ebben a sorrendben): kozel azonos érdeklődési kör és hobbi, viszonylag közel éljünk egymáshoz (távkapcsolat szóba sem jöhet!), közel azonos szintű tanulmányok, közel azonos egzisztenciális és anyagi szint (nem akarom eltartani)
Az eddigiekben nekem összejött, 9 éve élünk együtt, és most várjuk az első babát.
32/N
1: szerencsés vagy, grat a picihez;)
A kövérek és a nálam vékonyabbak nem vonzóak számomra, legyen enyhén szálkás, de az sem baj ha nem az. Kétajtós izompacsirtára szintén nem vágyom. Bőrszín mindegy.
Hajszín nem számít, egyedül a vörös hajúak nem jönnek be, de ha ennek ellenére jóképű és a személyisége is ideális akkor nem lesz kizáró tényező a haja.
Fontos hogy őszintén mosolyogjon, legyenek ápoltak, szépek a fogai és ha emellé úgymond a "szeme is mosolyog" akkor nyert ügye van.:)
Nem csak a fogai, de az egész külseje legyen ápolt, igényes. Nem várom el, hogy a legújabb divat szerint öltözködjön, de azért ne viseljen nevetségesen régi ruhákat.
Személyisége: tisztelje a nőket és szeresse a családját és legyen állatmániás. Fontos, hogy tudjunk miről beszélni (a problémákról is), legyen közös érdeklődési körünk, hobbink. Ne legyen hisztis, mocskos szájú és hirtelen haragú.
Nem várom el, hogy a párom rám költse minden pénzét, de szegényebb se legyen mert akkor semmilyen programot nem tudnánk leszervezni.
Hogy milyen a legtökéletesebb férfi számomra?
Személyisége egyezzen meg a fent leírtakkal. Haja fekete, hosszú enyhén hullámos. Szeme vagy nagyon sötétbarna, szinte fekete, vagy égszínkék. Csábos mosoly, elegancia jellemezze. Letudnak venni a lábamról az öltönyös pasik, ha nem egy torz személyiség lakozik bennük.
Ha két éve megkérdezel, azt mondtam volna: "Szeresse a kedvenc bandáimat és sorozataimat, legyen izmos és magas, a haja szeme mindegy."
Aztán találkoztam a barátommal és ez semmisnek tűnt. Ízlésileg észak és dél vagyunk, más zenéket, filmeket, sorozatokat szeretünk (persze találtunk közös kedvenceket is) viszont a lényeges részek klappolnak. A személyiségünk is ellenkező, de mintha kiegészítenénk egymást, olyan érzés. Külsőleg ezek után tőlem Quasimodo is lehetett volna, de azért elég jól jártam. Egy 2 méteres, erős, 130 kilós, szakállas srác, a leggyönyörűbb mosollyal és kék szemekkel.
Tehát nem számít, mi az "ideál", ha az "igazi" nem úgy néz ki, senkit nem fog az előbbi érdekelni. :)
Mindegy. Vannak helyes fehér, meg vannak helyes fekete pasik is. Mivel alapvetően én szeretem a dús ajkú pasikat, talán a fehérek közül ilyen kevesebb van, mint mondjuk barna vagy fekete bőrűből, de mondom, a bőrszín tök mindegy, randiztam már pasival mindenhonnan.
Szeretem, ha egy pasi nagy. Vagy magas, vagy izmos, vagy széles, vagy mindhárom egyben. Ezen kívül alkatra egyedül a vékonyak nem jönnek be, illetve az olyan alacsonyak, akik a kisöcsémnek néznek ki.
A haj, szőrzet, bőrszín, szemszín egyáltalán nem érdekel (bár az utóbbi pár évben úgy alakult, hogy barna hajú, barna szemű pasikkal ismerkedtem, de szerintem csak azért, mert ilyenek találtak meg :D ), mert minden típusból van vonzó pasi, nincs kifejezett ideálom. Általában szeretem, ha egy pasi nagy, testes, bár a legutóbbi pasim elég átlagos alkatú volt.
Ja, meg bejön az arcszőrzet. Van olyan pasi, akit egyedül azért találok vonzónak, mert szakálla van :D Egy jó szakáll és haj olyan a pasiknak, mint egyes lányoknak a smink.
Alacsony, vékony, kisfiús, izomtalan. Világos bőr. Hosszabb haj.
Ezek amik nekem tetszenek. Ennek ellenére ilyen pasim sose volt, mert iszonyat ritka ebben az országban. Inkább ázsiaiakra jellemző talán.
29
Alapvetően a sovány-mérsékelten izmos, sápadt, sötét hajú pasik tetszenek. A hajhossz egyénfüggő, a szemszín nem számít, a szépen ívelt, vékony ajkak és az ápolt fogak viszont megfognak. Nem szeretem, ha valaki folyton vigyorog, mint a tejbetök, sokkal jobb a ritkább, de őszinte mosoly. Odavagyok a kiálló csontokért és a pamacsszakállakért, valamint az ízléses tetoválásokért, de ez természetesen nem elvárás, senkit sem kényszerítenék maradandó testmódosításra :)
28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!