Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szeretitek csajok a tapasztalt srácokat?
aki profi a szexben a nők szerint? :-)
aki tudja mi kell a nőknek.
hát figyelj én szűz voltam a csaj elég tapasztalt! nem mondtam neki hogy nekem ő az első csak pár hónap múlva! :(
De ledöbbent mert nem gondolta volna! :\ XD
Nekem jobban bejön, ha egy fiú szűz. Eddig mindkét barátom szűz volt. Szerintem nagyon aranyos hogy olyan kis bizonytalanok :D Az meg főleg pozitívum, hogy nem voltak elszállva maguktól, hogy "tudják mi kell a nőknek", ami amúgy is nettó marhaság, mert mindenkinek más jön be. Nem is értelek... Minden partnert meg kell ismerni a nulláról újra és újra, az, hogy ezelőtt a Gizi volt a csajod, az semmi támpontot nem ad, ha most a Julival jössz össze, hisz 2 különböző ember..
Az egyetlen dolog, ami változik, amiben "tapasztaltabb" lesz az ember, az a magabiztosság, lazaság. Az sokaknak bejön.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!