Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nincs semmi mellem?!

Miért nincs semmi mellem?!

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Olyan topokat hordok, ami kb 8-9 éveseknek való. Iskolában mindenki csúfolt emiatt. A családban mindenkinek hatalmas melle van, 14évesen is már mindenkinek hatalmas volt, egyedül nekem nem. Miért van ez? Sovány vagyok, 46kg és magas, 168cm magas. 12 éves korom óta menstruálok.

2016. júl. 24. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

Jobban dominál az apai ágról kapott genetika.

Az a lényeg valami jó szakmában gondolkozz, és később veszel, ennyit tehetsz.

Hiába híznál.

2016. júl. 24. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Alkati tulajdonság! Általában a vékony lányoknak pici a mellük! Én 164cm/45 kiló vagyok és szintén pici melleim vannak! Nem is tudsz ellene semmit tenni, vagy elfogadod hogy ilyen, vagy plasztikáztatod majd felnőtt korodban ha nem tudsz vele megbarátkozni!
2016. júl. 24. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

hízz kicsit, és oda is megy. a másik, hogy 14 vagy, kb 20 éves korodig nőni fognak.

TÜRELEM, 14 éves vagy, KISLÁNY.

2016. júl. 24. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ez lehet hogy bejön Neki, de az is lehet, hogy nem ! Én 36 évesen is kismellű (70A-s melltartó méret) vagyok. Amikor híztam, az inkább popsira ment, cicim soha nem lett! Kb. 12 éves korom óta ekkora a mellem! 😩
2016. júl. 24. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
168 cm-hez kb 60 kiló lenne a normális. Ne csodálkozz ha nincs melled mikor 14 kilóval az ideális súly alatt vagy. A mell zsírból áll, ha nincs rajtad zsír akkor honnan is legyen melled?? Egyél normális mennyiségű és egészséges kajákat, mellé pedig edzeni kell minden nap. Lesz melled ha normális súlyod lesz és egészséges tested. Mellesleg még bőven fejlődésben vagy évekig.
2016. júl. 25. 17:30
 6/6 A kérdező kommentje:
A hízás nem megy.. Nem hízok, pedig sokat eszem.☺
2016. júl. 28. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!