Már 21 éves vagyok de nincs semmi mellem csufolkodnak velem hogy szunyogcsipes stb. mit tehetnél hogy nagyobbak legyenek esetleg mit csináljak hogy annak tunjenek?
Érdekes, nekem is kicsik a "melleim", mégsem piszkált vele soha senki az általános iskola óta. Tetszem a férfiaknak így is. Egyébként, ha kórosan sovány vagy, akkor kezdjél el hízni, attól a melled is nő.
24/n
sz@rd le őket
engem nem érdekel amúgy sem a mellméret
23/F
Ha hízol akkor a melledre is hízol valamennyit.
Masszírozd őket,vannak fenn speciális technikák.
Meg lehet már venni a rossmannban és hasonló boltokban push up-krémet: D pont valamelyik nap láttam és néztem egyet: D persze ezt nem komolyan gondoltam,de ha megteheted és mindent ki szeretnél próbálni akkor tudd,hogy létezik ilyen is.
Ott van persze a plasztika is ha abba menekülnél végleg,de szerintem nem éri meg!!!
és hogy nagyobbnak tűnjenek...push up-os melltartók.Kinyomják ami van,dekoltázst ad...nem valami kényelmes,nekem is van pár darab,de a lényeg,hogy fogadd el magad!Nem a mellméretétől lesz valaki jó ember.
(ha megnyugtat: nekem is kicsi van,pár évvel fiatalabb vagyok nálad és nem valószínű,hogy az évek során radikális változás következne be őket illetően)
20 éves vagyok, szintén "szúnyogcsípés" cicikkel és nagyon örülök annak, hogy csak ekkorák. kis termetemnél fogva elég furcsán festenék kicsit nagyobbakkal, szóval szerintem ez így jó.
3éve élek boldog párkapcsolatban, soha nem volt rájuk panasz.
annyit tehetsz, hogy vagy elfogadod magadat (ez lenne a legjobb megoldás), vagy gyűjtesz rá és megplasztikáztatod őket.
igen, valószínű, hogy a páromnak, akivel 3éve vagyok együtt, nem tetszik a látvány, ami elé tárul ilyen téren.
elfolytja magában nem? ugyan már, tudod utolsó vannak olyan férfiak, akiknek nem az ilyen dolgok számítanak első sorban.
egyébként kifejezetten szereti őket, mert nem a mellméret határozza meg, hogy ki mennyire nő.
kicsi mellek = nagyobb és több ész
örülj, hogy okosabb vagy a többieknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!