Melyik a legjobb drogéria? Müller, Rossmann vagy DM?
Müller
Legalábbis nekem. Sok olyan termék van, ami Rossmannban vagy DM-ben nincs. És valahogy az üzlet kialakítása is jobban tetszik, kellemesebb.
Szerintem szinte minden részlegük nagyobb.
Pl. parfüm, ráadásul a többiben el is vannak zárva vagy a pult mögött vannak, úgy elég nehéz vásárolni
Szeretem a Clinique termékeket, az sincs a többiben.
Tényleg jó az írószer osztály is és a saját márkás termékekből is van, amit használok és jó is, olcsó is.
Régen Rossmannban jártam, de ott már az sem volt szimpatikus, hogy állandóan úgy éreztem, hogy követ a biztonsági őr, mintha lopni akarnék. Aztán ezt nagyon sok ismerősömtől hallottam, hogy ők is így jártak és annyira rossz úgy vásárolni, hogy közben figyelik minden mozdulatodat. Aztán amióta megnyílt a Müller, azóta fokozatosan átszoktam oda. Most már csak oda járok. Néha megyek csak Rossmannba. Pl. most nem volt a hajfestékemből az általam használt szín, de nekem sürgősen kellett, úgyhogy benéztem a Rossmannba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!