Melyik a jobb: dm, vagy rossmann?
Figyelt kérdés
Tudom, van egymillió ilyen kérdés, de 2011-12 óta változott a két bolt, gondolom én...2015. aug. 8. 23:11
1/5 anonim válasza:
Régebben dm-hez laktam közelebb, akkor oda jártam, most rossmannhoz, most meg oda járok. Dm-ből a baleás testápolókat szeretem, azt még mindig ott veszem, de a többi dolgot a rosmannban, úgy veszem észre árban ott jobban ki tudok jönni.
2/5 anonim válasza:
DM-ben csak a Baleát szoktam venni, Rossmann jobb, olcsóbb is általában.
3/5 anonim válasza:
a dm sokszor drágább mint a müller, pedig a müller szerintem sokkal elegánsabb.
a rossman olcsóbb, jobb :)
4/5 anonim válasza:
szerintem kb ugyanaz.
rossmannba az isana termèkeket keresem,dmbe a baleat.
rossmannhoz lakok közelebb ezèrt ide járok többet,a dm annyival szimpatikusabb hogy talán nincs annyira nyomodba a biztonsági őr. legalábbis ebben a közeli rossmannba az idegeimre megy,csak akkor megyek,ha pontosan tudom mit akarok,ès hol találom,mert nèzelődni se lehet mert ott áll melletted a biztonsági ès les..mint aki lopni megy. biztos egy olcsó 250ftos isana tusfürdőt lopnèk..
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2015. aug. 9. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!