Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! 160 centisek és...

Lányok! 160 centisek és rendkivülien szépek vagy magasak és átlagosak? Milyenek lennétek inkább?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 17:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
29%

a színésznők (többsége, akik szépek) és a modellek is magasak nem értem mi vele a gond

a kicsi az sztem csúnya

2010. ápr. 16. 17:39
 12/31 anonim ***** válasza:
33%

milyenre gondoltál édesem?

te tettél fel ilyen kérdést

és csodálkozol ha vannak akik szerint ha vki magas az nem azt jelenti, hogy csúnya, hanem h milyen jó

inkább lennék magas mint törpe

2010. ápr. 16. 17:40
 13/31 A kérdező kommentje:
nem érdekel különleges képpen, egy kérdés, oké ? Nkm ne próbálj bizonyitani semmit, válaszoltál - köszönöm- szerussz !
2010. ápr. 16. 17:42
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok olyan válasszal találkoztam az oldalon,hogy a kicsi nem szép...Persze én meg el is hiszem,hogy ti mind olyan magasak vagytok.

De itt a kérdésnél egyszerű a válasz:

Alacsony és nagyon szép,mert hiába lennék magas,ha átlagosan nézek ki.Mellesleg ha magas vagyok akkor a magassarkú sem biztos,hogy jó választás.Ellenben egy 160centis rendkívülien szép lány,csinos ruhában magassarkúval jól néz ki.

2010. ápr. 16. 17:44
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, inkább pont az a hátrány, ha valaki magas. Oké, lehet, hogy jobban megnéznek, de barátnőnek nem kell senkinek egy 180 centis (magamról beszélek), max aki magasabb, de kérdem én, manapság hány 190 és fölötte lévő férfi van? Szeretnék magassarkút hordani, de úgy nézek ki benne mint egy gnóm. Egy alacsonon meg tök jó mutat.

A színészeknek meg lehetne két fejük, akkoris mindenki rajongana értük, mert híresek, gazdagok, szépek, sikeresek stb... Ez nem a magasságuk miatt van.

Te 61%-os, meg ne legyél ilyen goromba.

2010. ápr. 16. 17:44
 16/31 anonim ***** válasza:
sztem mindegy melyik a lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben :) de amúgy ki nem akarna szép lenni ?:D
2010. ápr. 16. 17:47
 17/31 anonim ***** válasza:
57%
Magas vagyok és átlagos, remekül érzem magam így. Nem akarok alacsonyabb lenni akkor sem, ha ez különleges szépséggel járna. Kb. a magasságom az egyetlen, amire azt mondom, hogy tökéletes rajtam.
2010. ápr. 16. 17:48
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem, hát figyeljetek, itt mindenki azt mondhat amit gondol, végülis én nem a gorombaságért állitottam le, csak úgy vettem észre, hogy itt már győzködéről van szó és akkor most azt nem értem, hogy ha a magas olyan fenomenális akkor miért kell ennyi hűhó ? ..... az evidens dolgokat a hülye sem bizonyitja ( persze nem célozgatok senkire, értsétek úgy , ahogy kell )
2010. ápr. 16. 17:48
 19/31 anonim ***** válasza:
50%
A jóból kicsit adnak! ;):)
2010. ápr. 16. 17:51
 20/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes bármelyik oldalra állni, és azt mondani, hogy ez vagy az a szebb és jobb, és inkább meghalnék, minthogy x centi legyek. Ennek semmi értelme, kinek mi tetszik. Mindkettőnek van előnye és hátránya, de szidni a másikat emiatt a legnagyobb sz*métség, mivel ez veleszületett, mégcsak nem is tehet róla az illető. Ha valakik az egyik, vagy a másik választ adják arra, hogy magasnak vagy alacsonynak jobb-e lenni azzal tuti, hogy egy csomó embert megbántanak mindkét oldalról, és miért? Tud ezen bárki is változtatni? Nem. Épp az lenne a lényeg, hogy ne legyen emiatt senkinek rossz érzése, akkor sem, ha 155 centi, és akkor sem ha 180, de mégis ez van, a sok ilyen válaszoló miatt.
2010. ápr. 16. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!