Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti milyen szőrtelenítési...

Ti milyen szőrtelenítési módszert ajánlotok?

Figyelt kérdés
Eddig borotvát használtam,meg hideg gyantát,de mindkettő hamar visszanőtt nekem. Gondolkozom epillátoron. Hol lehet olcsón jó epillátort venni? Intim helyeken ti mivel szoktatok szőrteleníteni?

2016. júl. 14. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Epilátor
2016. júl. 14. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
A meleg gyanta szerintem jobb, ha viszont epillátort szeretnél, akkor azt netről rendeld, úgy biztos olcsó.
2016. júl. 14. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Az epilátortól is ugyanolyan gyorsan visszanő. De kipróbálhatod, neten a legolcsóbb, Braunt érdemes csak venni. Én borotvánál maradtam miután mindent végigpróbáltam. Intim helyen olló.
2016. júl. 14. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Én meleg gyantát használok a legszívesebben, de nyáron a lábam esetében ez nem olyan jó, mivel várni kell h vmennyire vissza tudjon nőni, mert amúgy nem szedi ki. A kicsi szőrt az epilátor tudja jól kiszedni, de 2 hét múlva elkezd nőni bármelyikkel szeded. Persze nem rohamosan, de elkezd kinőni. Esetleg a lézeres szőrtelenítés az, ami kitart több hónapig.
2016. júl. 14. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!