Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ettől még szép...

Szerintetek ettől még szép lehetek?

Figyelt kérdés

A környezetem visszajelzései alapján szép és csinos lány vagyok,"minden ujjamra akad pasi" :D Ráadásul jó pasik :)

Vékony vagyok,sportos(megvan a homokóra forma is).157cm,47kg.

De van egy szépséghibám,amivel nem tudok megbékélni:oldalról görbe az orrom.Pedig szép arcom van,szép az arcbőröm,nagy kék szemeim vannak,szőkésbarna hosszú hajam...de az orrom nagyon zavar :/ Sose kaptam még beszólást rá,sőt ponthogy mindig be akarnak vágódni nálam a pasik..egyedül az unokaöcséim piszkáltak vele régebben,de az is csak ilyen csipkelődés szintű volt :D Hogy fogadjam el magam ezzel együtt?Például ha egy nagyon jó pasi bepróbálkozik,de csak szexelni akar,egyből arra gondolok,hogy biztos azért,mert kapcsolatra nem elég szép így az arcom...tudom,ez hülyeség,mert más szép lányokkal is ugyanúgy eljátsszák ezt.

Mit tegyek,hogy ne foglalkozzak ezzel? :/

20L

2016. júl. 10. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Majd ha lesz melód akkor telni fog rá...
2016. júl. 11. 12:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Attol fugg mennyire nagy es hogy mennyire gorbe... mert ha talal az arcformadhoz,akkor eszre sem vevodik,hidd el! szerinted ki fogja elemezgetni hogy mekkora az orrod,vagy mekkora a szemed...esetleg a szad? ha nem szoltak be,akkor tuti hogy mas eszre sem vette. Ha nem tudsz megbaratkozni vele,akkor menj es mutesd meg,de szerintem az hogy csunya,csak illuzio :) senkit sem erdekel ,de tenyleg !
2016. júl. 11. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!