Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Én miért nem lehetek olyan...

Én miért nem lehetek olyan szép mint a többi csaj? Ahány pasim volt, mindegyiknek én vagyok a legcsúnyább csaja.

Figyelt kérdés
Nincs hosszú, fényes hajam, ami olyan lágy tapintású, mintha most jöttem volna ki egy fodrászszalonból. Szemüveges vagyok, viszonylag alacsony, vékony, és ronda az arcom is. Nem a bőröm, hanem úgy alapból. Minden csaj, akivel a pasijaim elöttem jártak, mindaz, ami én nem vagyok. Hogy dolgozzam fel h nem vagyok szép?

2014. nov. 19. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:

haj meg szemüveg?

ami nekünk számít az egy kellemes hiszti mentes természet és a sportos igényes alak.

az első megszerezhet egy minimális empátiával,tudom ez a legnehezebb sok nőnek.

a második dolog meg a konditeremben és a konyhában készül.

tehát a kérdésed helyesen-miért vagyok én olyan lusta,hogy nem tudom jó csajjá edzeni és táplálkozni magam?

2014. nov. 19. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
*megszerezhető
2014. nov. 19. 19:40
 3/7 A kérdező kommentje:
A testemmel nincs baj. Edzek is, az öltözködés sem gond. A fejemmel és az arcommal van baj.
2014. nov. 19. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
akkor küldj képet privátba és megmondom tényleg van-e valami,vagy ok nélküli a para.
2014. nov. 19. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Kezdj valamit a hajaddal és az arcoddal ha nem tetszik. A szemüveget cseréld kontaktlencsére.
2014. nov. 19. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Neked legalább volt már barátod. Én tök átlagosan nézek ki, de a kutyát se érdeklem.
2014. nov. 19. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt én is észrevettem, hogy a pasijaim előttem lévő csajai mind jobbak voltak, mint én. Ellenben akik utánam következtek, meg sokkal rosszabbak. Mintha a pasik egyre adnák lejjebb az igényeiket.
2014. nov. 21. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!