Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ettől még szép...

Szerintetek ettől még szép lehetek?

Figyelt kérdés

A környezetem visszajelzései alapján szép és csinos lány vagyok,"minden ujjamra akad pasi" :D Ráadásul jó pasik :)

Vékony vagyok,sportos(megvan a homokóra forma is).157cm,47kg.

De van egy szépséghibám,amivel nem tudok megbékélni:oldalról görbe az orrom.Pedig szép arcom van,szép az arcbőröm,nagy kék szemeim vannak,szőkésbarna hosszú hajam...de az orrom nagyon zavar :/ Sose kaptam még beszólást rá,sőt ponthogy mindig be akarnak vágódni nálam a pasik..egyedül az unokaöcséim piszkáltak vele régebben,de az is csak ilyen csipkelődés szintű volt :D Hogy fogadjam el magam ezzel együtt?Például ha egy nagyon jó pasi bepróbálkozik,de csak szexelni akar,egyből arra gondolok,hogy biztos azért,mert kapcsolatra nem elég szép így az arcom...tudom,ez hülyeség,mert más szép lányokkal is ugyanúgy eljátsszák ezt.

Mit tegyek,hogy ne foglalkozzak ezzel? :/

20L

2016. júl. 10. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Figyu sz*rd le végülis mindenkiben van hiba és ez nem is olyan nagy gond
2016. júl. 10. 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Mármint az orr
2016. júl. 10. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs hogy kapcsolatra nem elég szép.

Olyan van hogy kapcsolatra nem elég értékes. Nem elég értelmes, kedves...

A szexkapcsolathoz pedig pont elég a szépség is.

Kopp...

2016. júl. 10. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Orrplasztika.20 évesen ezt meglehet oldani ha vagy annyira dörzsölt...
2016. júl. 10. 20:14
 5/12 A kérdező kommentje:

Gondolom most arra akartál célozni,hogy biztos nem vagyok elég értékes,de nagyon sokan járnának is velem,értelmes,kedves lánynak tartanak :) Csak példának mondtam,hogy vannak olyan pasik IS,akik viszont csak szexelni akarnak és olyankor mindig arra gondolok,hogy talán nem vagyok elég szép többre :D

De már rájöttem,hogy ezek a pasik alapból úgy indulnak el bulizni,hogy csak szexet akarnak...

#1,próbálom leszarni,de épp ez nem megy valamiért :D

2016. júl. 10. 20:14
 6/12 A kérdező kommentje:
#4 gondoltam erre,de nincs még pénzem rá,egyetemista vagyok...dubajozni pedig nem szándékozom,hogy összegyűjtsek annyit.
2016. júl. 10. 20:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkin van valami, ami nem tetszik neki. Az enyém a vastagabb kar, de nem fogom hagyni, hogy ez az egy pici "hiba" felülírja az összes pozitív tulajdonságom, és neked sem szabad hagynod.

Az egyik volt osztálytársam jutott rólad eszembe: Gyönyörű test, haj, szem, minden pasi álma, női szemmel is tökéletes. És akkora orra van, hogy hű. Görbe és nagy. Szerinted érdekelte akármelyik fiút is, amikor osztálykiránduláson üvegezésnél bikinire vetkőzött? Meg úgy alapjáraton, én se vettem észre, amíg ő maga fel nem hívta rá a figyelmét, mert elfoglalt, hogy milyen aranyos lány.

2016. júl. 10. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
ha már annyit ajnározod magad itt a külsőddel, akkor szedj fel valami gazdag pasit, aki kifizeti az orr plasztikádat, aztán már is nem lesz ronda görbe orrod
2016. júl. 10. 22:55
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
4# vagyok. Ha már futja egyetemre akkor orrplasztikára nem?
2016. júl. 11. 01:39
 10/12 A kérdező kommentje:

Mit kell itt rosszindulatúskodni? :D Állami támogatotton vagyok,nem kerül pénzbe az egyetem.Szüleim ugyan ki tudnának fizetni egy műtétet,de ilyenre nem fognak többszázezreket adni,keressem meg rá magamnak a pénzt,ez szerintem teljesen jogos.

Az értelmesebb válaszokat köszönöm! :) Inkább azon leszek,hogy elfogadjam magam így,ha már egyszer csak engem zavar..:) Nem hiszem,hogy megműttetem.

2016. júl. 11. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!