Nagyobb mellű lányok! Ti hogyan oldjátok meg ezt?
Bár én férfi vagyok, remélem nem baj hogy hozzászólok.
Rengeteg ilyen lányt látok, mint amit leírtál. Ők semmit sem tesznek ellene. Nem gáz az szerintem, ha kicsit kilátszik.
Szerintem ostobaság hogy nem áll jól. A pánt nélküli az tényleg nem, de itt nem arról van szó.
Vagy azt csinálod hogy más fazont veszel fel, vagy tojsz rá. Vannak kisebb karkivágású felsők.
Nálam is megtalálható ez a "probléma". Vannak olyan ruhák, amelyeknél ez nem gond, viszont van, amelyeknél ez nagyon elrontja az összhatást. Amelyik ruha a második verzióba tartozik, azt nem veszem meg, mert úgyse hordanám, bármilyen jól néz ki.
Ha téged nagyon zavar, akkor szerintem nyáron ne hordd ezeket az ujjatlanokat, majd ha hűvösebb lesz tökéletes lesz egy kardigánnal.
Oh és most jut eszembe, most elég sok üzletben vannak ezek a lenge felsők, amiket csak felkapsz, ezek ia szépen takarják, de nem sülsz meg bennük. (azért remelem érthető, és tudtam segíteni)
Az én melleim D kosarasak és elég sok ilyen kis színes, lenge trikóm van. Nálam csak akkor jelentkezik ez a probléma, ha tényleg az a tipikus trikó szabású ujjatlan van rajtam, ahol hátul találkoznak a pántok. Én azt szoktam tenni, hogy megfogom a varrást a vállánál és pár centivel hátrébbhúzom, legalább így a dekoltázs is csökken egy kicsit.
Ha ez neked mégsem válik be, akkor hordd testszínű melltartóval. ;)
Pont tegnap láttam egy hölgyet, nagyon ki volt öltözve, szerintem esküvőre készült és konkrétan a fél melltartója kilógott az ujjatlan ruha alól.... na ez már tényleg elég gáz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!