Az gáz ha tetszik a lányokon a szőr?
Nem értem hogy miért borotválják a lábukat vagy a hónaljukat is akár, mi a baj a természetességgel?
20/F
De édes pici nyuszikácska, neked ahhoz a nőhöz semmi közöd. Ha ágyba akarnád vinni, akkor talán érteném, hogy miért nem tetszik.
Ha meg magával a szőrrel van bajod, az a fiúkon is van, általában erősebb, hosszabb, undorítóbb, mint a nőkön.
Egyébként gratula a birka gondolkodáshoz.
"Mégegyszer írom 16 vagyok.😂😂😂😂"
Ez mindent megmagyaráz...
Vagyok én aki azt mondom hogy tetszik a lányokon a szőr.
Van a társadalom amelyik szinte kivet magából ha van rajtad szőr.
Szerinted melyik akar megváltoztatni?
Mondtam én hogy ne borotválkozz? Nem.
Mások mondják hogy borotválkozz, elvárják és kiközösítenek ha nem teszed? Igen.
Akkor?
Nem mondtam sehol, hogy nem borotválkozom. Csak nem vagyok olyan hülye pitsa, aki másokat elítél. És bevallottan ostoba.
Ha a szőr igénytelenség, a férfiakon is az. Úgy, mint a büdös száj, zsíros haj, stb.
"A társadalom nyílván okosabb mint pár ember."
Ez nem igaz. Hiszen ez a társadalom választotta meg Orbánt. Jó, igaz, hogy a társadalomnak egy kisebbsége szavazott ténylegesen rá, de azért az emberek együtt nagyon buták tudnak lenni.
Szerintem nem gáz. Néha én is kihagyom a szőrtelenítést, ha nem akarom nyúzni magam. Lábon nem zavar annyira, néha csak kéthetente borotválom, a hónaljam szintén. De nem vagyok sem igénytelen, se semmi. Csinosan öltözködöm, figyelek a tisztaságra, nem vagyok pattanásos, mosom a hajam. stb. 16 évesen csodáltam azokat a nőket, akik bemerték vállalni és őszintén szólva szépek így is.
Mielőtt kapom a beszólásokat, szerintem sok fiú nem csinál belőle ügyet, engem is nemrég hívtak randizni, de sokat próbálnak ismerkedni is velem.
A társadalomról meg annyit, hogy ez a pénz miatt van. Szerinted hány iparág menne csődbe, ha a nők végre rájönnének, hogy nem születtek ocsmánynak és nem kell napi több órát és sok pénzt áldozniuk arra, hogy másképp nézzenek ki?
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!