Az gáz ha tetszik a lányokon a szőr?
Nem értem hogy miért borotválják a lábukat vagy a hónaljukat is akár, mi a baj a természetességgel?
20/F
2-es, csak a magad nevében beszélj. Mármint ne mondd azt, hogy mi nők.
Egyébként az is érdekes, hogy egy hetero nő miért tartja gusztustalanabbnak, ha egy másik nőnek van hónaljszőre. Tök fura.
"Egyébként az is érdekes, hogy egy hetero nő miért tartja gusztustalanabbnak, ha egy másik nőnek van hónaljszőre. Tök fura."
Ki mondta, hogy hetero?
Ezzel arra akart célozni hogy ha egy nő nem vonzódik a másik nőhöz akkor egyáltalán miért nézi, ítélkezik felette. Mondjuk amúgy sem kellene.
Semmi undorító nincs a szőrben.
A tiszta es rendezett az sehol sincs osszefuggesben a szortelennel.
Nem pontoztalak.
Jaaj ne mond már..ti hol éltek? Mert én olyan városban ahol ha meglátják akár csak hogy a karod szőrös már kinéznek(pl iskola) meg azért tényleg ha meglátnék mondjuk egy szórakozóhelyen is egy lányt nagy hónaljszőrrel eléggé hányingerem lenne.
Nem mondom hogy nem lenne jobb ha nem kéne vele foglalkozni mint a férfiaknak dehát ez társadalmi elvárás..főleg az én koromban(16) .Nekem sajnos ez a véleményem de lehet majd idővel változik ha érettebb leszek. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!