Mi van a mai lányokkal? Nem értem.
Figyelt kérdés
Szinte mindegyik olyan soványra le akar fogyni mint egy anorexiás.Rengeteg lányt ismerek,olyan jól néztek ki,hogy nem tudtad a szemed levenni róluk,most meg olyanok mintha Auschwitz-ben lettek volna.Mi a fene folyik ebben a hülye világban?Miért nem akarnak normálisak lenni,átlag súllyal?2016. júl. 7. 10:30
11/13 anonim válasza:
nem tudom, mi számít neked már anorexiásnak...
én minden nap futok, sportolok, hogy fitt legyek. nem látszanak ki a csontjaim, de nem is vagyok zsíros. sokkal több energiám van így, hogy sportolok és egészségesen élek. divat, nem divat, az emberek előnyére válik csak...
az meg hogy neked mi tetszik, az nem érdekel az ég világon senkit. biztos sz ar érzés, de így van. a többség nem veled ért egyet.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem is kell velem egyetértsen senki,hiszen mindenkinek más tetszik.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2016. júl. 7. 21:38
13/13 anonim válasza:
A statisztikák pontosan az ellenkezőjét mutatják, annak amit te mondasz, a magyar társadalom a 3. legelhízottabb a világon. Ez a fiatalokra is igaz, rengeteg a túlsúlyos közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!