Mi van a mai lányokkal? Nem értem.
Szerintem azért túlzás mindent a médiára fogni. A médiában sem az anorexiások vannak túlsúlyban.
De valóban fura. Amikor én voltam tini, akkor nem volt ilyen őrület. Most meg mindenki egyforma akar lenni, egyformán akar kinézni. Mi inkább különbözni akartunk :)
Az anorexia nem testalkat, hanem komoly betegség.
Ezen kívül, még talán lenne jogosultsága a hibáztatásnak, ha a médiából nem sovány nők folynának, és a pasik (meg más nők) nem mondanák egy 60 kilós tök átlagos nőre, hogy kövér. Rossz helyre vetíted a probléma forrását.
Ez a divat, azt látják, hogy sok modell ultravékony és azt hiszik csak akkor lehetnek kívánatosak, ha ők is soványak lesznek. Néhány 100 éve meg az volt a divat, hogy valaki kövér legyen, most ez az új dili.
De ha ezeknek a lányoknak az a jó, hogy kb elfújja őket a szél, hát egészségükre. Én csak azt utálom, mikor egy nálam vékonyabb kezdi el ecsetelni, hogy mennyire kövér. Egyszerűen felbosszantanak... Lenézek a pici pocakomra és rájövök, hogy hülyékkel vagyok körülvéve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!