Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi van a mai lányokkal? Nem...

Mi van a mai lányokkal? Nem értem.

Figyelt kérdés
Szinte mindegyik olyan soványra le akar fogyni mint egy anorexiás.Rengeteg lányt ismerek,olyan jól néztek ki,hogy nem tudtad a szemed levenni róluk,most meg olyanok mintha Auschwitz-ben lettek volna.Mi a fene folyik ebben a hülye világban?Miért nem akarnak normálisak lenni,átlag súllyal?

2016. júl. 7. 10:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Te is tudod miert, mert ezt latjak a mediaban (tv, ujsagok) es azt hiszik csak az a jo es nekik is ugy kell kinezni, nem is beszelve h ez rengeteg fiunak bejon...
2016. júl. 7. 10:34
 2/13 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem azért túlzás mindent a médiára fogni. A médiában sem az anorexiások vannak túlsúlyban.

De valóban fura. Amikor én voltam tini, akkor nem volt ilyen őrület. Most meg mindenki egyforma akar lenni, egyformán akar kinézni. Mi inkább különbözni akartunk :)

2016. júl. 7. 10:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Na erről van szó...Látom nem csak én gondolkodom így... :)
2016. júl. 7. 10:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy soknak bejön,de nekem tuti nem...Legyen már mit fogni azon a csajon,ne a csontjait az Istenért.
2016. júl. 7. 10:55
 5/13 Sunshinedoll ***** válasza:
51%

Az anorexia nem testalkat, hanem komoly betegség.

Ezen kívül, még talán lenne jogosultsága a hibáztatásnak, ha a médiából nem sovány nők folynának, és a pasik (meg más nők) nem mondanák egy 60 kilós tök átlagos nőre, hogy kövér. Rossz helyre vetíted a probléma forrását.

2016. júl. 7. 11:09
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
20 év alatt mindenki szupervékony akar lenni,20 év fölött meg fitnesz modell.
2016. júl. 7. 12:05
 7/13 BlackLove ***** válasza:
Hát,nekem mondják, hogy pont így vagyok jó, de én ennek ellenére is inkább hízókúrázom. ;)
2016. júl. 7. 14:15
 8/13 Dolli1993 ***** válasza:
Mostanában inkább a fitbody a "divat"...
2016. júl. 7. 15:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Előttem szólónak igaza van mostanában inkább az a divat nem a szupersoványság..
2016. júl. 7. 15:11
 10/13 anonim ***** válasza:
40%

Ez a divat, azt látják, hogy sok modell ultravékony és azt hiszik csak akkor lehetnek kívánatosak, ha ők is soványak lesznek. Néhány 100 éve meg az volt a divat, hogy valaki kövér legyen, most ez az új dili.

De ha ezeknek a lányoknak az a jó, hogy kb elfújja őket a szél, hát egészségükre. Én csak azt utálom, mikor egy nálam vékonyabb kezdi el ecsetelni, hogy mennyire kövér. Egyszerűen felbosszantanak... Lenézek a pici pocakomra és rájövök, hogy hülyékkel vagyok körülvéve:D

2016. júl. 7. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!