2/56 anonim válasza:
Megfelelő. Nem szeretem a túl izmos pasikat, de olyannal se járnék, akiket lenyomnék szkanderban, úgyhogy pont jó. 20/L
6/56 anonim válasza:
uuuuuu *.* nekem nagyon tetszik:P
7/56 anonim válasza:
Az én izlésemhez képest túl vékony, de arányaiban jó.Egy hangsúlyosabb mellizmot tudnék elképzelni még.
18/L
8/56 anonim válasza:
sovány, gebe, nekem túl vékonyka vagy
Egy pasi legyen testes (ne zsírgombóc), izmos, egyszóval sugalljon róla, hogy mellette biztonságban érezhetem magam.
23/L
9/56 anonim válasza:
Nekem nem jön be bocsi:(
Lehetne kis hasad, én azt díjazom, és a szőrt:))))))))))))))
10/56 A kérdező kommentje:
Azért figyelembe kell venni, hogy 16 vagyok és a vékonysággal nem tudok nagyon mit tenni. Eszek nagyon sokat, és sportolok. Apám is ilyen volt most meg 105 kiló és nem gyenge.
2010. ápr. 14. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!