Hogyan legyek 10 centi-vel alacsonyabb?
Figyelt kérdés
168cm vagyok de úgy szeretném ha 10-centivel alacsonyabb lennék ez lehetetlen lenne?:(2010. ápr. 13. 16:52
11/15 A kérdező kommentje:
köszi... -.-""""""""
2010. ápr. 13. 19:54
12/15 anonim válasza:
Amúgy most komolyan, erre a kérdésre milyen választ vártál? Egyébként vannak olyan ruhák amelyek optikailag csalnak az alakodon, magasságodon. Úgy ahogy a fekete vékonyít, a vízszintes csíkos pedig kövérít, ugyanúgy vannak olyan ruhák is amelyek csalnak a magasságodból. Sztem a hosszított felsőtől is alacsonyabbnak tűnhetsz. Én alacsony vagyok ezért én ilyeneket nem is hordok, mert az még jobban kicsinyít. Keress rá a neten, biztos vannak ilyen oldalak.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2010. ápr. 14. 14:53
14/15 anonim válasza:
Figyelj!
Én nemigazán panaszkodnék a helyedben.
Én 191 cm magas vagyok, és szívesen cserélnék veled. A 168 cm, szertintem egy normális magasság, és hát csak örülj hogy a pasik nagytöbbsége magasabb nálad.:)
15/15 anonim válasza:
Bocsi, de ő azt kérdezte, hogyan legyen alacsonyabb, és nem azt, hogy ti milyen magasak vagytok, szerintem nem az oltásaitokra volt kíváncsi!!
És is 10 centivel alacsonyabb szeretnék lenni, és eddig lettőt sikerült összemenni agykontrollal!Menj el egy tanfolyamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!