Hogyan legyek 10 centi-vel alacsonyabb?
Örülj neki:) ha magas vagy lehetsz modell:)*!
mondjuk én 160 cm vagyok,most 13 évesen(lány).. és modell leszek,de az a baj hogy azt mondták ha már most ilyen magas vagyok nem tudok magassarkút hordani:( pedig imádom:S
Előző válaszoló: 160 cm hogy lenne már magas? :D
Amúgy szerintem a 168 se magas, osztálytársam a 175 centijére panaszkodik, hogy túl magas. Szerintem a 168 cm teljesen átlagos, én örülnék ha annyi lennék. Alacsonyabb meg sehogyse leszel. Maximum ha nagyon magas emberek között vagy, akkor egy kicsit alacsonyabbnak fogsz látszani.
Behajlitott térdekkel járj...XD
Kicsit nehéz lesz, de ha ilyen hülye vagy, hogy ilyet kérdezel... :S
Én 180 centi vagyok, és egyáltalán nem zavar! Szerintem tök jó, hogy én ilyen magasra nőttem. Ezt tudni kell viselni, és én tudom is, és igy mások is vonzónak találnak.
Én 163 vagyok és mindig is olyan 168 körül szerettem volna lenni,olyan jól állna az a plussz 5-6 centi.
Mindig rosszul érzem magam ha buliba megjelenik és szép magasabb,vékony lány...én meg hiába vagyok vékony, 43-44 kg,inkább nézek ki gyereknek,pedig 19éves vagyok.
Szóval sztem örülj neki h ennyi vagy,meg aztán
sztem nincs erre,hogy alacsonyabb legyél :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!