21/29 A kérdező kommentje:
Én egyáltaán senkit sem pontozok, nemhogy lefele
2016. júl. 12. 12:09
22/29 anonim válasza:
Az, hogy nem vagy kövér, nem jelenti azt, hogy jól nézel ki. Sport! Teljesen mindegy hány kilót mutat a mérleg, egy 50 kg-os ember is lehet narancsbőrös és löttyedt.
Ahogy már előttem leírták, nem vagy kövér, de szerintem nem vagy esztétkus sem.
24/29 anonim válasza:
Tökéletes alakod van! Csinos vagy! Én örülnék,ha így néznék ki! 13/L
25/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér, de ezzel valószínűleg te is tisztában vagy, nem tudom miért kell ez az önbizalomnövelés. Teljesen átlagos testalkatod van, remélem nem azt várod, hogy ájuldozzanak a válaszadók, hogy "oh istenem tökéletes alakod van", mert nincs. Félre ne érts, semmi baj nincsen az alakoddal, az enyém is hasonló, egyszerűen nem edzett, nem sportos de ez nem hiszem hogy akkora probléma lenne.
26/29 anonim válasza:
Átlagos, még fejlődésben van a tested, ne aggódj. Egészséges életmód, rendes étkezés és sport mellett nem is lesz probléma.
27/29 anonim válasza:
Ne legyél gyökér, már bocsi nem bántásból. Sok csaj kövérnek érzi magát pedig nem azok.
Akik meg kövérek el vannak szállva az egótól xD
Nah lényeg: Nincs rossz alkatod, a forma is oké (homokóra) és mivel fiatal vagy te is használd ki: pl alakformázó tornák.
Nem kell diéta/fogyó, hasprés, gugolás felállás fenék-combra, kis fekvőtámasz stb.
Hajrá!
23-N
28/29 anonim válasza:
Meg remélem ez csak valami otthoni ruha. Homokóra alkatúaknak a derék karcsúságát kiemelő öltözködés javasolt(én is az vagyok),így a női idomok is előnyös oldalukat mutatják.
29/29 A kérdező kommentje:
Otthoni ruha, semmi pénzért nem mennék ki benne az utcára :)
2016. okt. 9. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!