Fiúk! Melyik típusú lányok jönnek be inkább?
2016. jún. 10. 01:17
1/12 anonim válasza:
Hát számomra egyik se szimpatikus a kettő közül, de ha belegondolok inkább a laza, de ha úgy adódik a helyzet, akkor azért elegánsan is tudjon öltözni.
2/12 anonim válasza:
A második nem laza. Csak divatos. :D Egy laza csaj azt veszi fel amiben jól érzi magát nem pedig feltétlenül az utolsó divat szerinti laza ruhát.
3/12 anonim válasza:
1. :) de persze fontos, hogy jól érezze magát a ruháiban.
4/12 anonim válasza:
Hol laza a második? A laza az a farmer, póló, sportcipő meg más effélék, nem az, hogy tűsarkú helyett bőrcsizma van valakin.
5/12 anonim válasza:
Sajnos mindkettő kèpen tucatlány van. Mondhatni egyik sem indìtotta be a fantáziàm, de akkor már első.
6/12 anonim válasza:
Mind a kettő szép, de nekem a visszafogott nőies a zsánerem.
8/12 anonim válasza:
Már csak a táska hiányzik a könyökükről...
Jobban szeretem, ha egy nő tényleg laza, nem úgy mint a 2. képen. Szimpla farmer, valami egyszerű kis felsővel és egy sportcipő.
9/12 anonim válasza:
Első nekem jobban bejön. Nagyon szeretem ha egy nő magassarkút hord, ezek a nyári ruhák meg még inkább bejönnek. Sokkal jobbak ezek a szettek, mint amikor olyan forrónacit hordanak, hogy a fél popsi kint van. 22/F
10/12 anonim válasza:
Olyan nagy különbséget én nem látok a két stílus között, de amúgy mind a kettő tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!