Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen testalkatú lányok jönnek be? Barátnőtök is olyasmi típusú?
Linkelhettek képet is.
Kort is írhattok.
Köszi :)
Én 190cm magas vagyok barátnőm 175 és vékony,de nem deszka.Arányos testalkat mell közepes méret,kerek fenék,hosszú combok.
(28)
Ez a testalkat jön be leginkább nekem. Nem szeretem a túl vékony lányokat, akik címlaplány modell alkatot szeretnének elérni. Legyen mit fogni, de ne legyen elhízva.
Az előző barátnőimnek nem ilyen alkatuk volt, inkább átlagosnak nevezném. Nem sportoltak, de nem voltak túlsúlyosak, normál alkatuk volt.
29F
Magas (170-175), sportos testalkatúakat szereti. Én hellyel közzel megfelelek ennek. Mármint magas vagyok és vékony. Régen nagyon sokat sportoltam, de felhagytam a komoly, rendszeres dolgokkal, így azért már van a combomon mit fogni. Lusta vagyok, hogy kikupáljam magam. :)
A hasam meg karom egyébként izmos maradt, de az évek alatt a combomra ráhíztam kicsit.
Igen, tudom, és azt is tudtam, hogy ezt valaki fel fogja hozni. De akkor másképp fogalmazok: Az ilyen homokóra alakú nők jönnek be leginkább, Kardashiant kivéve. Így jó?
A hangsúly nem a plasztikán volt, hanem a homokóra alakon. Tetszik, ha valakinek széles a csípője, és nem deszka. Ez a kép jött elsőnek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!