Milyen a külsőtök?
-Milyen hosszú a hajatok? Festitek?
-Bőrötöket mivel ápoljátok?
-Hétköznapokra milyen sminket viseltek?
-Van tetoválásod, piercinged, szemüveged, fogszabid?
-Körmötök milyen?
-Van rajtatok valami mű pl.köröm, szempilla
-Viseltek pl.órát, nyakláncot stb.
Ez érdekes kérdés. :)
- Növesztem, már a hátam közepéig ér, nem, nem festettem soha, természetes volt és marad is.
- Testápolóval.. Az arcomra persze külön termékeket használok.
- Nem szeretek hétköznap sminkben járni, elég csak, ha megyek valahová, nem kritikus a bőröm.
- Van szemüvegem, csak sűrűbben van a tokban, mint rajtam. :D
- A körmeim általában szép hosszúak, ápoltak, erre vagyok a legérzékenyebb és szeretem őket. Sokszor festve vannak, imádom az erős színeket, főleg nyáron.
- Semmi mű dolog, főleg nem köröm, a műszempillát talán egyszer kipróbálnám egy gyönyörű sminkkel párosítva. :)
- Órát csak akkor viselek, ha olyan helyre megyek, ahol számít az idő, vagy akkor, ha passzol egy-egy ruhadarabomhoz, felteszem.
Nyakláncom mindig van, vékony ezüst, a nevem kezdőbetűjével, ami minden nap rajtam van, alkalmakkor pedig valami mást teszek fel.
A hajam világosbarna, a vége kicsit szőkébb
A bőrömet radírozom, krémezem
Hétköznap csak korrektor, púder, szempillaspirál, esetleg rúzs
Fogszabim van, de már nem sokáig
A körmöm hosszú, jelenleg világos rózsaszín, nem műköröm, hanem a sajátom
Órát szoktam, nyakláncot ritkábban
16/l
Vállig érő. Nem.
Túl sok mindennel, hosszú lenne felsorolni. Használok szérumokat, hidratálót, olajokat, fátyolmaszkokat, hámlasztót, és minden nap fényvédőt.
Hétköznapra egész arcot, szemöldököt és szájat sminkelek, szemet nem, nem találom kényelmesnek és praktikusnak egész napra a szemsminket.
Tetoválás, piercing igen, szemüveget váltva hordok kontaktlencsével, fogszabályzóm évekkel ezelőtt volt.
Körmöm mindig rövid, és nagyon ritkán festem - sokat dolgozok laborban, nem praktikus.
Nincs.
Karórát szoktam használni csak hétköznapra.
Fenékig érő mogyoró barna eredeti.
Neogranormon, fekete szappan, otthoni hámlasztó, bőrradír
6 fülbevalóm van, Kontaktlencse
Zselés körmöm van. Nem rövid de nem is hosszú.
Nyakláncot. (Páromtól kaptam 3 éve a szülinapomra, azóta is együtt vagyunk)
16/L
1. Mell alá ér a hajam és pasim nem engedi, h befessem, mert szerelmes a hajszínembe.
2. Minden nap testápolózom, hetente bőrrardírozom, használok pakolásokat
3. néha alapozó + spirál+ barna szemceruzával kihúzom a felső szemhéjamat a pillák mentén
4. szemüvegem van, de csak akkor teszem fel, ha látni akarok
5. hát pasim kérésére kicsit hosszabb az ujjamnál és mostanában visszafogott színeket használok, mert előírás a munkahelyemen
6. Nincs, teljesen természetes vagyok, bár a melleimet már sokszor műnek nézték
7. nyakláncot viselek
Háta közepééig ér,és nem festetem,mert azt mondta a fodrászom,hogy ezt a színt utána már nem kapom vissza mert nem lehet festeni.
Body Shoppos termékeket használok főként.
Teljesen alap a sminkem,alapozó,korrektor,szempillaspirál,tus,szemöldökpor és ennyi.
Szemüvegem van,de néha hordom csak általában kontaktlencsét hordok.Valamint késülőben van egy tetoválásom,ami az edzőmmel közös lesz mert legjobb barátok vagyunk és egymás monogramját fogjuk a csuklónkra tetováltatni.
Én járok körmöshöz géllakozásra,általában kocka alakú és fél hosszú,most jelenleg korall színű.
Semmi mű nincs rajtam.
Mindennap viselek órát,van egy Mark Maddox órám egy Daniel Wellington és egy Fossil.Nagyon néha szoktam nyakláncot is viselni. :)
-hátközépig érő, világosbarna egyenes. Nincs festve, de ha megjelenek az ősz hajszálak akkor közel az eredeti színére tervezem majd festeni.
-Ilcsi termékeket használok arcra. Bőrre hol ilyen, hol olyan testápolót
-vékony réteg alapozó, kicsi pirosító szempillaspirál és szemöldőkpor, ajakbalzsam
-nincs semmilyen testékszerem, tetoválásom
-a saját körmöm szép hosszú hetente 2x lakkozom
-nincs
-órát vagy karkötőt, fülbevalót vagy nyakláncot viselek
Hátközépig érő
Bőrradírral és testápolóval
Alapozó, szempillaspirál, púder, pirosító, szemöldökceruza
nincs
natúr
nincs
nyakláncot és gyűrűt
- Lapockáig ér kb, enyhén göndör, és rezes-szőkésre van festve.
- Víz, hámlasztó, Q10 pakolás
- Csak alapozó vagy az sem
- Nincs
- Rövidre vágott, nem is festem. Ha csak egy kicsit is hosszabb, már zavar
- Nincs, bár szempillán már gondolkodtam sokat mert a sajátom nagyon rövid
- Csak parfümöt, de azt mindig
-haj: festem mivel vannak fehér hajszálaim, váll alá ér
-bőröm érzékeny, természetes dolgokkal ápolom őket pl friss aloe verával, mézzel, stb
-hétköznapra alapozó ha házon kivül vagyok ill a szemöldököm szeretem kirajzolni
-nincs
-körmöm rövid és saját
-műkörmöm volt sokáig
-egy nyakláncom van, amit szeretek és hordok, Avonos, nyári hangulatú: egy horgony. Valamint van egy köves órám, ami alkalmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!