Ti borotváljátok?

Figyelt kérdés
Nem a lábra gondolok. Erdekelne h az aki nem az kenyelmetlennek erzi e es aki igen az (kenylemetlen lehet az is) mikortol. Es a fiuk velemenyet is kerem! :) 14/l

2016. jún. 6. 22:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Én borotválom, sokkal kényelmesebb és tisztább érzés16/l
2016. jún. 6. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
Nincs értelme szőrteleníteni ha senki nem látja. Ha zavar ollóval elég rövidre vágni. A borotva irritál, kipattog tőle, az sokkal rosszabb és csúnyább is.
2016. jún. 6. 23:06
 3/13 piriiiii ***** válasza:
77%

Van értelme, én nem azért borotválom, mert, ha valaki meglátja, juj mi lesz.

Így kényelmes, így érzem jól magamat. Ennyi. Másnak pláne nincs is köze hozzá.

2016. jún. 6. 23:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagy rövidre vágom vagy gyantáztatom. Borotválni nem szoktam, nem bírja a bőröm. Kb 14 éves korom óta csinálom így. Eleinte azért kezdtem mert "ciki", később azért folytattam mert kényelmesebb így.

Plusz szex során is praktikusabb.

21/N

2016. jún. 6. 23:56
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem, engem zavar a szőr hiánya meg a bőröm se bírja. Csak rövidre vágom.
2016. jún. 7. 08:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a bikinivonalig borotválom, az is bőven elég mert elég sok. Úgysem látja senki és még marad is egy csomó időm. 15L
2016. jún. 7. 09:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenemet borotválom, mert nagyon erős és sötét szőröm van.

Intim területen is a szexuális élet megkezdése előtt kezdtem, mivel zavart a dzsungel, viszketett, szúrt meg mittudomén. Leszedtem és sokkal tisztábbnak érzem magam.

2016. jún. 7. 13:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Én borotválom, nem kényelmetlen, van egy nap amikor szúr, pár nappal borotválás után, de az se kibírhatatlan. Sokkal könnyebb minden, gondolok itt tisztán tartásra, szexuális életre.

Olyan 15 éves korom óta foglalkoztat, eleinte csak itt-ott borotváltam le, formára, a többit rövidre vágtam, de aztán egyszer leborotváltam és azóta is.

2016. jún. 7. 14:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Koszi! Csak az van h en eddig a bikinivonalon borotvaltam es elegge nem birja a borom mert viszket es szur mikor visszano meg irritalja is. De epilalni nagyon nem akarom mert alacsony a fajdalomkuszobom es gyantaztatni...hat az szerintem kozmetikusnal kivsit ciki es faj is..:(
2016. jún. 7. 19:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek szur, viszket, bok mikor no vissza. Nem csak a te borodet irritalja. Ha elkezd szurni egy kicsit is en le szoktam szedni.

14-15 evesen borotvaltam le eloszor, aztan meg egyszer ketszer, inkabb nyaron mikor bikinit vettem fel. De rendszeresen 17eves koromtol borotvalom, miota kapcsolatom van.

2016. jún. 9. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!