Fiúk ti borotváljátok a hátatokat?
Figyelt kérdés
Nekem a mellhasamon és a hátamon erösen szörös.Nagyon kényelmetlen nekem föleg nyáron hogy nem merek elmenni strandra mert biztos hogy mindenki engem bámulna.Ti szoktátok borotválni a hellhasotokat és a hátatokat és ha igen milyen sürün?2016. márc. 20. 21:00
1/13 anonim válasza:
Én nem vagyok valami szőrös típus ,de egyébként a kérdés érdekes:D Most én is bele gondoltam ,hogy ha lenne a hátamon szőr akkor én borotfálnám e..szerintem igen, de a mellkasomat is , ha tényleg annyira durva lenne. Persze nem ilyen b*i szintjén , hanem hogy ne legyen túlsok ,de azért jusson is maradjon is.D
2/13 anonim válasza:
Azért azt megnézném hogyan tudod leborotválni a hátadat, mert nekem néha megvakarni is nehezemre esik. Inkább fordulj szakemberhez és szedesd le kozmetikussal ha zavar.
3/13 anonim válasza:
mellen nincs gond a szorrel hatam meg nem szoros
4/13 A kérdező kommentje:
A hátamat le borotválná a feleségem.Csak attol félek ha sokat borotválom mindig erösebb lesz a ször rajta!!!!
2016. márc. 20. 21:27
6/13 anonim válasza:
Én nem szoktam, egy ideg leborotvált(tat)tam de egy jó 2 éve már nem borotválom, barátnőm valamilyen okból kifolyólag izginek találja ha szőrös a hátam :)
7/13 anonim válasza:
Nehogy leborotváld,erősebb lesz a szőr,nem is beszélve a pattanásokról. Ha muszáj,gyantáztasd le kozmetikussal,de amúgy,ha a feleséged nem zavarja,akkor hagyd a fenébe,a kutya nem foglalkozik vele,hogy szőrös a hátad,vagy sem.
8/13 A kérdező kommentje:
De nekem elöl és hátul is elég szörös.Meg igy se nem merek elmenni strandra fürdeni mert szégyellem hogy szörös.
2016. márc. 20. 22:05
9/13 anonim válasza:
Próbáld meg először is magadban rendezni. Mi van,ha rádnéznek,vagy megbámulnak? Én is láttam már egy csomó szőrös embert strandon,de csak egy pillantást vet oda az ember. Rengetegen vannak így,mint Te,ez nem egy ritka dolog.Nehogy már ezért ne menj strandra! Ha meg tényleg gátlásos vagy emiatt,irány a kozmetikus, ő legyantázza neked,és akkor pár hétre le van tudva a gondod. Ő nem fog meglepődni,cifrább helyeken is végez gyantázást.Ráadásul az gyengíti is a szőrt.
10/13 anonim válasza:
Nyugi, ha csak nem te vagy Csubakka, nem fog a fél strand téged bámulni.
Egyébként érdekes belegondolni. Két évtizede még az számított férfiasnak, ha jól látható mennyiségű szőr van rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!