Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk ti borotváljátok a...

Fiúk ti borotváljátok a hátatokat?

Figyelt kérdés
Nekem a mellhasamon és a hátamon erösen szörös.Nagyon kényelmetlen nekem föleg nyáron hogy nem merek elmenni strandra mert biztos hogy mindenki engem bámulna.Ti szoktátok borotválni a hellhasotokat és a hátatokat és ha igen milyen sürün?
2016. márc. 20. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen én borotválom elől,hátul.Testszőrnyíróval szoktam,azzal elérem a hátam minden részét,bár jobb ha más csinálja.
2016. márc. 21. 05:34
 12/13 anonim ***** válasza:

A szőr nem erősödik a borotvától. Viszont nem túl romantikus program 2-3 naponta beállni a zuhany alá és borotválni a hátad a pároddal.

A legegyszerűbb ha gyantáztatod. 2-3 hét után kezd újra előbújni a szőr.

2016. márc. 21. 21:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én férjem háta is szőrös. Mi azon gondolkodunk, hogy beruházunk egy otthoni végleges eltávolítóra. Tudom, hogy nem teljesen végleges, de jóval tovább tart, mint egy gyantázás. Az én lábam se bánná ha nem kéne 3-4 hetente epilálni.
2016. márc. 22. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!