Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen szőrtelenítést ajánloto...

Milyen szőrtelenítést ajánlotok? 14/L

Figyelt kérdés

Eddig borotvát használtam, mást még nem próbáltam. A borotvától nagyon megerősödött a szőröm, és már másnapra kinő. A lábamat és a hónaljamat borotváltam. Nem tudom, hogy mit kéne használnom. Szeretnék epilátort, csak nem tudom, milyet vegyek. A gyantákon is gondolkozom, de nem tudok róluk semmit.

Leírhatnátok a véleményeteket, és nagyon szívesen várok tanácsokat.

Világos bőröm van, és igen erős szőröm.

2016. jún. 5. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Én kozmetikusnál szoktam gyantáztatni,nagyon szeretem mert gyorsan megvan és 3hétig teljesen sima a lábam/hónaljam.. :)
2016. jún. 5. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Egyáltalán mi a fenének szőrteleníteni? -.-
2016. jún. 5. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Flexet vegyél, az leszedi könnyen, csak óvatosan kell használni.
2016. jún. 5. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Probald ki a gyantat. Vehetsz magadnak is kozmetikai boltban egesz jo aron. Folyekony gyanta kell hozza, gyantacsik es ha gondolod akkornolaj sem art hozza hogy lehozza a rajta maradt gyantat. Es gyantamelegitore is beruhazhatsz ha hosszu tavon gondolod a gyantazast.

En is gyantaznek legszivesebben de nekem par nap mulga kino a szor olyan gyorsan novekszik es nekem is eros. Igy en a borotvanal maradtam. Szal azt ajanlom hogy probald ki a gyantat es ha neked is 3 hetig nem no ki akkor en azt ajanlom neked.

Vagy kiprobalhatod a szortelenitokremet is, de en nem ajanlom nagyobb teruletek hasznalatara, hisz akkor gyakraban is kell szortelenitened es gyakrabban kell venned szortelenitokremet is, ami nem eri meg hosszutavon.

2016. jún. 5. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Erős szőrre nem jó az epilátor mert full szőrbenövéses, gyulladt lesz a bőröd tőle. Gyanta meg azért nem jó mert 2-3 nap múlva már kinő a szőröd utána, gyantázni meg akkor lehet újra ha már hosszú a szőr, tehát 2 hétig szőrösen kell járnod. Semmi értelme. Legjobb a borotva. És a szőr nem erősödik semmitől, az genetikán múlik hogy milyen erős.
2016. jún. 5. 18:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Ötös

Nekem nagyon megerősödött a szőröm, akármit mondasz.

Ha eljutok a kozmetikusig, akkor majd megkérdezem.

2016. jún. 6. 14:45
 7/7 anonim válasza:
én most vettem egy epilátort a lábamon kipróbáltam, nekem jó szőrtelenítés szempontjából, de nem egy lányálom, mire végigcsinálod... Ahogy a gyanta sem.
2016. jún. 12. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!