Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szőrtelenítést ajánlotok?

Milyen szőrtelenítést ajánlotok?

Figyelt kérdés
Borotválom a lábam, de már annak napnak a végén elkezdenek látszani a fekete kis pöttyök. Gyantát még nem próbáltam, epilátor nincs, kozmetikus nem játszik. A cukorgyantáról milyen tapasztalatotok van? Nektek mi jött be a legjobban?

2015. aug. 14. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Cukorgyanta. Annál jobb nincs. Le lehet mosni, nem irritál, olcsó és még te is megcsinálhatod magadnak otthon, valamint egyszerűen le is lehet mosni ami nem hátrány. Csak ajánlani tudom.
2015. aug. 14. 00:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Hupsz...nagyon tetszik úgy látszik, hogy le lehet mosni:D A lényeg, hogy tényleg jó.
2015. aug. 14. 00:19
 3/4 anonim ***** válasza:

A gyantához hosszú szőr kell, nyáron 2 hétig én nem járkálnék szőrösen, szóval kizárva. Epilátor annak jó akinek nem érzékeny a bőre egyáltalán. Másképp full szőrbenövéses lesz tőle.

Nekem a borotva vált be leginkább, minden este zuhanynál leszedem, gyors megoldás, a fekete pöttyök meg kit érdekelnek? Senki nem bámulja a lábam közelről.

2015. aug. 14. 09:24
 4/4 anonim válasza:
Az epilátort szerintem ne próbált. Nekem elegem van belőle. Sima gyantát próbáltam és az jó volt. Esetleg még szőrtelenítő krémek is vannak.
2015. aug. 22. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!