Ti milyen fajta szőrtelenítést ajánlotok egy kezdőnek? Melyik vált be nektek a legjobban? (Milyen márka? )
Figyelt kérdés
Borotva, szőrtelenítő krém, epilátor, hideg gyanta, cukorgyanta, stb.2016. jún. 4. 23:20
1/4 anonim válasza:
Borotva. Az a legegyszerűbb és legkevésbé irritáló.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én kozmetikust javaslok! Menj el 3-4 alkalommal hozzá és lesd el a technikáját. A gyantázást javaslom én fiú létemre 10 éve gyantázom az egész testemet! Az X-epil gyantázórendszert használom és abból is a Evolution rendszert, 1 patron 100 ml és majdnem elég az egész testre! Most már nagykerben veszem a patront 320 Ft-ért darabját! És ha gyenge szőröd van akkor a rózsaszín patront használd, ha erős szőrzeted van akkor a zöld színű patront használd!
3/4 A kérdező kommentje:
Borotválni nem szeretném. Attól nagyon meg fog erősödni, és már így is elég erős.
Kozmetikusra már gondoltam, de nem tudom... kicsit félek. :/
2016. jún. 5. 10:55
4/4 anonim válasza:
Én sima gyantát használok, és nekem nem szokott fájni egyáltalán!! Max egy kicsit kellemetlen és én is az X-epilt ajánlom az jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!