Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Latex nadrág sportosan?

Latex nadrág sportosan?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a cicababa stílusú lány,viszont a mostani latex nacrágok nagyon bejönnek. Viszont nemmerek venni mert nincsenek hozzá passzoló cuccaim.Még egy magassarkúm sincs,csak tornacipőim vannak. Felsőim sincsenek csinosak, mintás pólóim vannak,meg pár hosszított felső de az nem ér le fenékig. A legtöbb pulcsim belebújós, nagy nyomott mintával ellátva.

A többi lányon mindig 10cmes magassarkúval meg csilli-villi toppal látom,de nekem ilyenek nincsenek és nem is akarok.

Milgyen szerintetek?

16/L

2010. ápr. 11. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy dorkóval nagyon jól néz ki:) én azzal hordom:D felsőnek meg egy egyszerű pólót:D nem feltétlen cicababáknak van.. nadrág helyettesítője lehet bármely stílusban
2010. ápr. 11. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:

a latex a halálom ...:S

de azért próbáld ki :):)

2010. ápr. 11. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez csak a szokásos buta trend diktálások miatt van, hogy egy ruhadarabot csak 1 féleképp lehet hordani és mindenki birka módon utánozza! A latex nadrág a sztreccs nadrág utánzata, a sima strassz nélkülit simán fel lehet venni sportos öltözékhez, lazán, én is sportosan hordom, nem pedig alkalmi öltözéknek.
2015. okt. 8. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!