Ez ellen semmit se lehet tenni? (Undorító, pici mellek)
Figyelt kérdés
Nagyságra akkora, mint a képen levő csajnak. A ket melleim kozott szinte 2 km a tavolság. :/
Es elkepesztoen hegyes is! Nagy mellbimbóudvarral.
Nem értem az okát hiszen a családomban mindenkinek (kivetel nelkul) oriasi melle van. Ennyi idosen is ekkora volt nekik.:/
Már a hugomnak is nagyobb. Teljesen el vagyok keseredve. Változni fog ez valaha, tehetnek ellene? Vagy eletem vegeig ilyen undormány szunyogcsípessel kell elnem?
16/L
2016. jún. 1. 19:03
11/18 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond szerintem. Nekem is ilyen a mellem, sose zavart. A linken a nők is szépek, nem? A szépség nem a mellméreten múlik. Amúgy meg még évekig fejlődésben vagy, nőhet a melled is, ha egészségesen élsz, sportolsz, normálisan étkezel. Nálam a családban mindenkinek kicsi a melle, ezt örököltem, de nálad más a helyzet, szóval szerintem még változni fogsz.
12/18 anonim válasza:
A leírásod alapján izgalmas cicik lehetnek.
Elvileg még van pár éve, hogy nőjön, viszont nem akkora gond, mint amilyennek hiszed!
Milyen a testalkatod? Mert ha olyan vékony is vagy, mint a hölgy a képen, akkor egyáltalán nincs miért aggódnod.
13/18 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek 18 éves koráig olyan mellei voltak, mint a linkelt hölgynek, és 20 éves korára C-D kosaras mellei lettek. Teljesen egyén függő, hogy mikor és mennyit nő még a melled :)
14/18 anonim válasza:
Biszexualis lany vagyok, nagy mellekkel es elek-halok a kicsikert. A kepen levoek szerintem raadasul gyonyoruek.
15/18 A kérdező kommentje:
Normál testalkatom van.
Koszonom a tobbiek valaszat is.:)
2016. jún. 2. 18:39
16/18 anonim válasza:
Tapasztalatból írom, ha meg nagy melleid lennének, azzal lenne bajod. Nekem elég nagyok vannak, de a formájukat mindig utáltam. Sosem állt szépen, olyan "lógós" formák, már 15-16 éves korom óta. Azóta két gyermeket szültem, hát ne tudd meg, hogy néz ki! Nem azt mondom, hogy katasztrófa, de a képen szereplő hölgyé sokkal szebb! De ez is relatív, én a mai napig nem szeretem őket, férjem viszont imádja. Szerintem minden nő tud valamit mondani a testén, ami miatt frusztrált, közben a férfiakat pedig nem zavarja, sőt tetszik nekik. Pláne, ha nagy a szerelem! Ilyen esetben akkor sem zavarja a férfit, hogy esetleg kicsi a melled, ha amúgy a nagyobbakat szereti.
18/18 hulahoop válasza:
Szia! Azóta sikerült megoldani ezt a problémádat? Az aki olyat mond, hogy undorító a kicsi mell, az nem a mellét utálja, hanem saját magát. Undorodik a testétől. Igaz, hogy nehéz elfogadni a kis mellet, de te ne legyél ennyire könyörtelen magaddal! Sok fiúnak ahogyan azt ők is mondták, bejön, és akármennyire jól néz ki egy nő, meg vannak mellei is, nem biztos, hogy szexi! Mivel az a belső kisugárzástól függ. Ez nekem bevált, remélem neked is. ;) Csak járj peckesen, és minden pasi a lábad előtt fog heverni. Ja, és öltözz csinosan, tiszteld, ünnepeld meg magadat ezzel! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!