Hogy lehet beletörődni, ha valakinek kicsi a melle? (Kép)
Figyelt kérdés
165 centi vagyok, 53 kg.
Nincs bajom magammal, kivéve a mellméretemet. Képtelen vagyok elfogadni, hogy ennyire kicsi. Plasztikáztatni nem akarom, meg nem is lenne rá pénzem. Úgyhogy marad az, hogy elfogadom, hogy nekem ekkora. De mégis hogy törődjek bele?
Azok a lányok/nők, akiknek hasonló a méretük, nem szerették, de végül elfogadták, hogy sikerült?
A képen természetesen nem én vagyok, de pont ekkora, ilyen formájú a mellem.
21/L
2016. jún. 1. 18:47
2/12 anonim válasza:
Nekem jó ha fele ekkora.És talán még sokat is mondok.Nem igazán törődöm ezzel.Én így szeretem magamat.Ez is egy olyan dolog amiről a legkevésbé tehetek.Nem is szeretnék nagyobbat.Én elfogadtam magamat,aki engem tud,annak nincs helye az életemben.Ilyen egyszerű.
3/12 A kérdező kommentje:
Én nagyon kicsinek látom, ez a problémám. Évek óta "szenvedek vele", képtelen vagyok elfogadni. Ezért kérek itt segítséget, hogy akinek hasonló méretű, hogy tudta elfogadni.
2016. jún. 1. 19:04
4/12 anonim válasza:
Nekem ennel kisebb es ilyen formaju. En sem szeretem de muszaj beletorodnom.
6/12 anonim válasza:
Hát az enyém is sokkal kisebb. Mi bajom legyen vele? Legalább nem pattog futás közben, nem fulladok meg tőle amikor jógázom, a barátom meg szereti. :) És később a gyermekemet is tudom majd vele táplálni, tehát semmi bajom nincs vele.
7/12 anonim válasza:
Ha neked ez kicsi mell, akkor egyértelműen elmebeteg vagy.
8/12 anonim válasza:
Nekem túl nagy van, és mindig is kisebbet szerettem volna. Nehéz, lóg, ugrál... na, szóval tedd össze a két kezed, hogy nincs túl nagy melled :)))
9/12 anonim válasza:
Nem kicsi, az enyém is kb ekkora csak más formájú és én nagynak látom a sajátom :D
Ezt itt senki nem fogja tudni elmondani neked h hogy szeresd meg magad... ez belülről jön, önbizalomból és magabiztosságból.
Hidd el akármilyen is a melled biztos h gyönyörű és tökéletes.
10/12 anonim válasza:
Ez már ránézésre is minimum B kosár, ami átlag méret. Hol lenne már kicsi? Nekem sincs fele ekkora sem, és sose volt vele bajom. Mármint... ez csak egy testrész, tök mindegy mekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!