Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A nagyon kicsi mell elvesz a...

A nagyon kicsi mell elvesz a nőiességből?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és legnagyobb bánatomra elég kicsi mellel rendelkezek. Nagyjából ekkora:

[link]

Nem vagyok ennyire vékony, de duci sem (171/65), kicsit az izmosabb felé hajlok, és a vállam is valamivel szélesebb az átlagnál.

Félek, hogy így sosem fogok kelleni senkinek...

Push up melltartót nem akarok hordani, mert egyrészt a világ egyik legnagyobb átvágásának érzem, másrészt kit akarok becsapni...

Mennyire hátrány ez ismerkedésnél? Van esély, hogy mé nőhet? 75A a méretem. A nővéremnek és az anyukámnak B-s van, a többi női rokonom pedig C-s, D-s méretet hord.

2016. máj. 17. 14:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Még 5 évig magától is nőhet.

Meg a fogamzásgátlótól is nőhet.

Meg a terhességtől is nőhet.

És a pasik jelentős része imádja a picicicit.

2016. máj. 17. 14:58
 2/14 anonim ***** válasza:
72%

A pasikat nem érdekli annyira a méret, csak cici legyen az a lényeg.

Hordj nyugodtan push up melltartót. Ez nem átverés, hanem egy trükk, hogy szebben álljanak a ruhák.(Ennyi erővel a smink, hajfesték, magassarkú cipő stb.is átverés.

2016. máj. 17. 15:01
 3/14 anonim ***** válasza:

Na de ezek a B, C, D kosarak milyen körfogathoz társulnak?

Nem mindegy, hogy 80D vagy 100D.

2016. máj. 17. 15:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Máshogy kell felöltözni mint egy nagy mellű nőnek, ennyi. De nem ettől lesz valaki nőies.
2016. máj. 17. 16:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ekkora volt mindig a mellem, a pasik meg imádnak. Nem múlik semmi a mellméreten.
2016. máj. 17. 17:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Nekem 70/A-s mellem van, tehát alig valami és soványabb is vagyok, mint a képen a csaj. Igazából sosem érdekelt a mellméretem és sohasem tapasztaltam hátrányos megkülönböztetést emiatt. Néhány csaj kérdezte már, hogy nem szégyellem-e vagy hogy gondolkodtam-e már megnagyobbításon de ilyenkor mindig meglepődök. Számomra egyáltalán nem fontos a mell, pláne annyira, hogy egészséges emberként kés alá feküdjek ilyen okok miatt. Hogy szégyellem-e? Miért kéne? Ekkora, hát ekkora, a 40 kilómhoz nem szaladgálhatok C-s kosarakkal. Az iskolában volt, hogy csúfoltak, mutogattak rám, hogy deszka de akkor is inkább értetlenséget éreztem, mint szégyent.

A push up melltartót utálom, anyám vett régen ilyeneket nekem, hogy legalább valami látszódjon (neki ez úgy tűnik, fontos volt) de állati kényelmetlen és hülyén is néz ki. Kifejezetten tiniknek való, egyszerű, push up mentes melltartót hordok.

Szóval összegezve nekem sosem volt hátrány. Az, hogy nőhet-e még, nálad a jövő kérdése, függetlenül attól, hogy a rokonaidnak mekkora van. Nekem 15 éves korom óta ekkora, most 26 vagyok. Nálunk anyukámnak valami E kosaras mellei vannak de ő nagy darab és kövér volt egész életében. Apám oldaláról, ahol mindenki sovány, mint én, deszka mindenki x gyerek után is. Ez van, felesleges ilyenek miatt magunkat kisebb értékűnek tartani.

Ismerkedésnél egyébként valamilyen szinten előnynek tartom, mivel akinek mellek nélkül is tetszem, az valószínűleg nem a 2 csöcsöt látja a nőben.

2016. máj. 17. 17:46
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Nekem mindig is csak a nagymellű lányok tetszettek. Szerintem elengedhetetlen a nőiességhez.

F25

2016. máj. 17. 18:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Akkor én ezek szerint nem vagyok nő
2016. máj. 17. 19:21
 9/14 A kérdező kommentje:

A többieknek pedig köszönöm, most kicsit megnyugodtam:)

Most elkezdtem diétázni, h egy jó 10 kg-t letornázzak, mert az egyetlen előnye ennek, hogy a mellemre nem nagyon rakódik zsír ha hízok sem, így nem is fogyok belőle

2016. máj. 17. 19:24
 10/14 Scav ***** válasza:

Sok férfinak (mint nekem is) a kis mellek tetszenek. Valakinek meg tökmindegy mekkora, mert a feneked nézi :D

Nem kell ezen görcsölni. És igazad van, nem kell push-up. Így aki ismerkedik veled, tudni fogja, hogy mit kap. Pont ezért eleve kiszűröd azt, akinek a nagy mell kell és csak azokat kapod, akiknek a kicsi (is) bejön.

Egyáltalán nem hátrány a kis mell, ha mellé vékony vagy sportos is vagy. A 171/65 most így nincs előttem, de nagy gáz nem lehet.

Amúgy inkább a személyiség a döntő. Kis ciciket is lehet szexin, kacéran viselni.

2016. máj. 18. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!