Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Utálok magas lenni, mit...

Utálok magas lenni, mit csináljak? 17/L

Figyelt kérdés

Nem tudom, fogok-e még nőni, de már 177 centi vagyok és egyszerűen utálom. Minden helyes fiú alacsonyabb nálam, nem hordhatok magassarkút, így is egy fejjel kilógok az ismerőseim közül. 😢

Ráadásul folyamatosan olyanokat kapok, hogy "ocsmány" "dromedár" "aránytalan" "zsiráf".

Elegem van ebből...😭😭😭

2016. máj. 28. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha tökéletes lennél akkor is lenne aki beszólogat, szóval ne abból indulj ki.
2016. máj. 28. 13:23
 2/10 A kérdező kommentje:

Igazuk van, aránytalan vagyok és ronda. 177 centivel, széles csípővel és A-d mellmérettel tényleg ocsmányul nézek ki.

De ezeken nem tudok változtatni, nem én akartam ilyennek születni 😟

2016. máj. 28. 13:28
 3/10 A kérdező kommentje:
* A-s mellmérettel
2016. máj. 28. 13:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Húzd ki magad! Komolyan! Egyrészt vannak 190 cm-s lányok is, sőt még magasabbak. Keress nálad magasabb, csinos lányokat, és nézd meg, nekik mi a trükkjük!

Visszatérve... Néha kedved lenne összehúzni magadat, nem? Hát gyorsan verd ki a fejedből! Görbe lesz a hátad, és még annak se kellesz, aki elég magas, hogy magassarkút is hordj mellette! Mellettem hordhatnál magassarkút (bár van barátnőm), és nem lennél magasabb nálam.

A vállaidat húzd hátra lefelé és/vagy ülj egy nagy labdán! (fél m átmérőjű gumilabda, kifejezetten azért, hogy ráüljenek) Eleinte napi 10-20 percet ülj így, közben olvass vagy ilyesmi; az a lényeg, hogy tudatosan iktass a napodba ilyen alkalmakat. Először fáradt lesz a derekad meg a hátad, de a helyes fiúknak is jobban tetszenek azok a lányok, akik kihúzzák magukat. (Meg amelyik fiú nem helyes... nekik is tetszeni fogsz.)

Bocsi, ha kissé túlgondoltam

2016. máj. 28. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:
9%
hülye vagy, a törpék csak irigykednek. a magas alkat a legelőnyösebb.
2016. máj. 28. 13:41
 6/10 anonim válasza:
Ja irigyek ràd.mièrt jobb az aki ki se làtszik a földből? Fogadd el magad ilyennek.lesz majd egy magasabb, vagy èppen alacsonyabb fiù akinek èppen ez jön be.
2016. máj. 28. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a magas lányokat, sokkal jobban megmozgatják a fantáziámat, mint az alacsonyabb növésűek.
2016. máj. 28. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A széles csípő mióta rossz vagy aránytalan?... nagyon is vonzó.

Ha egy nőnek nagyok a mellei és nincs csípője, na az az aránytalan.

A magasságoddal sincs probléma és kétlem, hogy emiatt nem tudnál párt találni.

A kicsi cicik+széles csípő sok férfinál nyerő combo (köztük nálam is).

2016. máj. 28. 15:34
 9/10 Kenzo Tenma ***** válasza:

Hát nem hinném, hogy minden férfi aki jól néz ki kisebb lenne, mint 177 cm. Pl. én sem vagyok az, meg még sok ismerősöm sem. Nőni már nem fogsz, mert a lányok kb. 15 éves korukra elérik a végleges magasságukat.

Nekem még tetszenek is egyébként a magas lányok, a mellméret meg nem mérvadó.

2016. máj. 28. 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne utáld a magasságod mert teljesen jó, húzd ki magad és mosolyogj. Biztos vagyok benne, hogy nem vagy dromedár, sőt a leírtak alapján vékony és arányos lehetsz. Ha látszik rajta, hogy jól érzed magad a bőrödben akkor nem fognak szekálni. A fiúk legalábbis mifelénk elég magasak szóval nyugi találsz majd olyat aki illik hozzád. Amúgy alacsonynak lenni se jó (155cm vagyok), sőt, szóval fogadd el magad mert nem vagy kirívóan magas, vannak olyan lányok akik 190centisek és ők is megtalálják a párukat :) még annyit, hogy az én legjobb barátnőm 175 cm és inkább nekem kellemetlen a különbség, barátom 185cm szóval képzelheted milyen velük sétálnom a kis 155 centimmel :'D

18L

2016. máj. 28. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!