Hogyan fehérítsem a fogamat?
Citrom lé és szódabikarbóna... Inkább ne!
1. Károsítja a fogzománcot, és bár ideiglenesebben eléred a fehérebb fogakat, a zománckárosodás miatt a következőkben gyorsabban és könnyebben besárgul. Tehát muszáj rendszeresen csinálni, de azzal egyre inkább roncsolod a zománcodat.
2. Kiütések. Összesen kétszer fehérítettem így fogat és soha többet. Csúnya, vörös, kiütések lettek tőle az arcomon, az orrom körül, az ajkaim fölött két rémesen hosszú hétig, mindkét alkalommal. Nagyon csúnya volt és az istennek sem akart elmúlni, a mindenféle csodakrémektől csak rosszabb lett. Hámlott is szóval még el sem fedhettem. Rémes volt, rémesen is nézett ki. És még fájt is a szám körül, húzódott a bőr.
Én nem ajánlom a házi praktikákat, menj el fogorvoshoz. Ha sajnálsz annyi pénzt kiadni, akkor olvastam valahol, hogy lehet ilyen fogra való fehérítő matricákat/lapocskákat venni. De hogy az hogy működik, hol kaphatsz, vagy egyáltalán beválik-e, arról fogalmam sincs. Talán érdemes utánanézni.
Lehet rendelni netről ilyen peroxidos matricákat, amiket fent kell hagyni 20-30 percre. Ha nem érzékeny a fogad, akkor elég jók, pár használat után már látszik az eredmény. Illetve vannak ilyen LED-lámpás akármicsodák is, amik peroxid-mentesek.
Vagy használhatsz fogport is, hasonló, mint a szódabikarbóna, igazából, fogat kell vele mosni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!