Lanyok! Ti mit neztek meg eloszor egy fiun? Es milyen stilus jon be nektek Kerlek nemet es kort is irjatok En 19 eves srac vagyok
Úgy egyben megnézem, az alkatát, a mozgását.
Utána arc, szem, kéz.
Az tetszik, ha változatosan öltözködik, pl. van, hogy sportosan, vagy hogy elegánsabban. Leginkább a sportosan elegáns tetszik, farmer, ing, nem sportcipő.
1. Vállak (imádom a széles vállakat és izmos karokat)
2. Alkat
3.arc
4.kéz
Grunge,kicsit rock felé hajló de azért ne legyen derékig erő haja viszont ha vállig ér azt imádom.:) Ne legyen igénytelen. Nem szeretem a túl elegáns,sportos fiúkat.
Eloszor a testet aztan az arcot amihez a haj is hozzatartozik.
Nekem nagyon bejon ha vki ilyen mainstream dolgokat hord de abbol csak feketet :D nagyon szexi szerintem
Koszonom a valaszokat :)
Az baj ha egy fiu nagyon kedves ?
Igen, kérdező! Ha nagyon kedves vagy, az a legeslegnagyobb baj, és én oda nem mennék a kedves emberekhez! Pfuj :D
(azért nagyon remélem, hogy ezt nem vetted komolyan :D)
Egyetértek a többiekkel szerintem Rettenetesen fontos a tartás es hogy azert leGyen keDves az illető mert ha például nagyon csúnyán beszél az visszataszító ((((szerintem a fiunak kell eloszor lépnie mert ha a lány kezd az már régen rossz.....))))
Lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!