Lányok! Pontozzátok őket 10/? Melyik tetszik a legjobban? Írjatok sorrendet, vagy amelyikhez kedvetek/időtök van.
húha, múltkor láttam egy hasonló kérdést az egyik sráccal ezek közül, 10 oldalon ment a vita :D
bár akkor csak egy link volt, most elriasztja őket a sok link
a kevesebb néha több :D
1 embert sokkal könnyebb kipécézni és lehordani az interneten :D
Esküszöm végignéztem az összeset, de mindegyik egy tucat, nem fognak meg. A luckybsmith nevű srác bejön, szóval ő kapja a 10est a többiek meg heteset, hogy ne legyenek szomorúak.
24l
Helyesnek helyesek, de számomra semelyik nem szimpatikus.
Divatbabák, drága órák, drága barátok, luxus házak, drága szórakozóhelyek.
Tipikus gazdag fiúk.
Lehet, hogy rendesek, imádni valóak, remek kisugárzással, de a képek alapján nekem nem tetszenek.
Ha netes hírességre vágysz akkor Brock O'Hurn.
Túl izmos, túl ősember, de valamiért számomra nagyon szimpatikus, mégha a való életben nem is olyan társat keresek.
Riverviiperi: 8
Batman: 9
Seanopry: 3
Chico: 7
Ryancfrederick: 5
Iblamejordan: 2
Luckybsmith: 4
Kortajarenajon: 4
Marianodivaio: 7
Marlontx: 7
Johanneshuebl: 6
Davidgandy: 8
Tonimahfud: 7-8-as lenne csak nekem elég melegnek tűnik
Ronald epps:7
Iamgalla: seholsem látszik az arca de jónak tűnik
Simonnessman: 4
Thesorensen: 3
A 7-esekkel járnék mert helyesek és rendesnek tűnnek, a 8-9-esek azok akiket az újságban meglesek és kb lefagynék ha szóba állnának velem zavaromban
A 6-osok olyanok h ha nagyon rendesek viccesek akkor esetleg szóbakerülhetnek mint párom
Alatta felejtős
De ezek csak képek, valóságban nem biztos hogy bejönnének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!