Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor hol csokolozott eloszor? Torteneteket is irjatok.
Figyelt kérdés
2016. márc. 22. 21:08
1/12 anonim válasza:
tavaly májusban egy parkban
18/F
2/12 anonim válasza:
Kb. 4 éves koromban, egy Balaton melletti ház szekrényében. Vagy 10 éve nem is láttam azt a lányt, de ez van.
16/F
3/12 anonim válasza:
Tavaly szeptemberben. Buliban, egy erdőben egy nagyon fullos csajjal :) 16/f
4/12 A kérdező kommentje:
Szekreny?!?😁😁
2016. márc. 22. 21:29
5/12 anonim válasza:
Igen, szwkrény. Most visszagondolva elég aranyos...🌝
6/12 anonim válasza:
14 évesen, középiskolás elsős voltam, iskolai buliban. A fiúról azt hittem, mindent elrontottam vele és sosem jövünk össze, de aztán táncoltunk, és megcsókolt. Bár már nem vagyunk együtt, a legszebb emlékeimhez tartozik.
17/L
7/12 anonim válasza:
14 evesen (azaz tavaly) egy ház tűzlépcsőjén a 6.emeleten ülve csattant el az első csókom. Pünkösd hétfő volt...
8/12 anonim válasza:
14 évesen november 7.-én, szombaton este 8 körül, Pesten, egy metróállomás előtt.
9/12 anonim válasza:
21 évesen. a saját szobámban a saját székemen amikor a barátom ölében ültem
10/12 anonim válasza:
14 evesen,egy hideg teli esten az elso szerelmemmel. Nem bantam meg,szep emlek maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!